Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογή ΜΠΣ για ΤΜ


Recommended Posts

Καλησπέρα

 

Είμαι Τοπογράφος Μηχ. ΕΜΠ και έχω γίνει δεκτός σε 2 μεταπτυχιακά. Συγκεκριμένα στον Δομοστατικό Σχεδιασμό & Ανάλυση Κατασκευών των Πολιτικών Μηχ. ΕΜΠ και στο Μεταφορές και Διαχείριση Έργων των Πολιτικών Μηχ. Πάτρας. Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το ποίο πρόγραμμα θεωρείτε πως μπορεί ενδεχομένως να ωφελήσει ένα Τοπογράφο περισσότερο, αναφερόμενος ασφαλώς στην αγορά εργασίας.

 

Για τους πολιτικούς ΕΜΠ ως σχολή και διδακτικό προσωπικό έχω μια άποψη κάτι που δεν ισχύει για την Πάτρας.. Οπότε όποιος συνάδελφος φοίτησε στο συγκεκριμένο τμήμα δεκτές όποιες πληροφορίες..

 

Ευχαριστώ!

Edited by Van_pan
Link to comment
Share on other sites

Εγώ που είναι Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ του Δομοστατικού τομέα έχω κάνει 3 συνεχόμενες φορές αίτηση σε αυτό το μεταπτυχιακό (2010. 2011 και 2012) και έχω απορριφθεί και τις 3. Πως απορρίπτουν πολιτικούς μηχανικούς και παίρνουν τοπογράφους σε αυτό το μεταπτυχιακό δεν μπορώ να καταλάβω. Μην το πάρεις προσωπικά συνάδελφε αλλά είναι απορίας άξιο.

Edited by geostefanou
Link to comment
Share on other sites

Αφού ήσουν στο εν λόγω πρόγραμμα θα πρόσεξες πως γενικά ισχύει ο ακόλουθος αριθμός εισακτέων: 30 πολιτικοί μηχανικοί και 3 από άλλες ειδικότητες. Ακόμα και τα γκρουπ των συνεντεύξεων ήταν χωριστά. Λογικά εσύ ήσουν μόνο με ΠΜ σωστά; Αυτό σημαίνει πως προφανώς εγώ δεν επιλέχθηκα έναντι ενός πολιτικού μηχανικού -εννοείται πως δεν έχω τις ίδιες γνώσεις σε αυτό τον τομέα- αλλά έναντι ενός άλλου τοπογράφου, αρχιτέκτονα κοκ... Τώρα αν θέλεις να μιλήσουμε για παραφωνίες έχω να σου πω περιπτώσεις που σε μεταπτυχιακά ΕΜΠ έχουν γίνει δεκτοί μέχρι και... φιλόλογοι (!!!) αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία...

Edited by Van_pan
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.