display2 Δημοσιεύτηκε September 30, 2012 at 11:46 πμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2012 at 11:46 πμ Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος εάν η μετατροπή αυτή είναι εφικτή και πόσο τηα κοστίσει περίπου.....
jbosdas Δημοσιεύτηκε September 30, 2012 at 05:36 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2012 at 05:36 μμ για να κόψεις την καμινάδα? οτι γινεται, γίνεται. το κόστος θα είανι αυτό της αγοράς ενός νέου + καποια έξοδα για την απομάκρυνση του παλιού + κάποια μερεμέτια. οπότε υπολογίζεις γυρω στα 2.5-3k
Στελιος1 Δημοσιεύτηκε October 6, 2012 at 05:35 μμ Δημοσιεύτηκε October 6, 2012 at 05:35 μμ Δεν γινεται, ειναι και λαθος, θα το μετανιωνες μαλλον ακομη κ αν εβαζες εξ αρχης τζακι με πελετ. Θελει χοανη τροφοδοσιας, χωρο που ειναι δυσκολο να κρυφτει σε ενα τζακι ωστε να μην χαλασει η εικονα του, υπαρχουν και πολλα κινητα μερη για την τροφοδοσια που θα πρεπει να ειναι προσβασιμα. Για τετοιους λογους τ τζακια με πελετ δεν περπατανε κ τοσο στ αγορα. Βαλε σομπα με πελετ, οτι και να παθει δεν ειναι κατι εντοιχισμενο.
vasilllis Δημοσιεύτηκε October 7, 2012 at 08:57 πμ Δημοσιεύτηκε October 7, 2012 at 08:57 πμ βεβαιως και γινεται. δεν ξερω τι τυπο τζακιου εχεις αυτη την στιγμη.Υπαρχουν αυτη την στιγμη τζακια pellet απλα η τυπου κασετας(ωστε να μπει στο υπαρχον τζακι-προυποθεση για σενα και το ενεργειακο σου να ειναι κασετα. Ξεκινανε απο 1200€ βουλγαρικα και παιζουν αξιοπιστα 2000 -2500€. τι θα χρειαστεις μετα με εγκατασταση ,δεν εχω υποψη μου αν θες με ζεστο νερο ή αερα εξαναγκασμενης κυκλοφοριας . για οικονομια δεν νομιζω να κανεις αποσβεση ποτε.για εξυπηρετηση ειναι πολυ.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα