Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα επίλυσης αποτύπωσης με Sokkia


Recommended Posts

Καλησπέρα! Εδώ και πολύ καιρό για επίλυση αποτυπώσεων με SOKKIA χρησιμοποιούσα το MAPSUIT+3 σε WINDOWS XP στον υπολογιστή της δουλειάς μου.Καθότι άλλαξα δουλειά δοκίμασα να εγκαταστήσω το ίδιο πρόγραμμα σε άλλον υπολογιστή πάλι με XP για να μην εχω και πρόβλημα συμβατότητας, αλλα ενω δείχνει οτι έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση όταν συνδέω το ταχύμετρο δεν μου βγάζει καθόλου τα σημεία.Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει με το πρόβλημα αυτό η να μου προτείνει κάποιο άλλο free πρόγραμμα για SOKKIA;Ευχαριστώ.

 

Καλωσορίσατε στο φόρουμ. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση από την ομάδα διαχείρησης.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλύτερα δοκίμασε να ξανακάνεις εγκατάσταση το mapsuite , ίσως κάτι δεν πήγε καλά . Εδώ και χρόνια δουλεύω το mapsuite σε demo ακόμα και σε windows7 64 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα .

Μια άλλη καλή λύση είναι το topcon link , το οποίο είναι δωρεάν , περιλαμβάνει πολλά φορμάτ δεδομένων και βγάζεις xyz , το μόνο κακό είναι οτι τουλάχιστον σε εμένα έχει μια εμμονή να μου δείχνει τις γωνιες σε μοίρες , αλλά παραδόξως με σωστή μετατροπή , και σωστές τελικές συν/νες (έλεγχος με mapsuite kai topcon link στο ίδιο αρχείο) .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.