Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτροδότηση κτηνοτροφικής μονάδας - βουστάσιο


smanew

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα,

μου έτυχε μια δουλεια που έχει να κάνει με την ηλεκτροδότηση κτηνοτροφικής μονάδας - βουστάσιο. Μήπως έχει ασχολήθεί καποιος με κάτι παρόμοιο; Ψάχνω για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν και που; Έχω την εντύπωση ότι εμπλέκεται στην όλη υπόθεση και ο ΓΟΕΒ (Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) και η ΔΕΗ.

Αναρωτιέμαι αν χρειάζεται ΥΔΕ (κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεται) και ποια άλλα δικαιολογητικά.

Η κτηνοτροφική μονάδα βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Κάθε πληροφορία δεκτη, σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Και φυσικά χρειάζεσαι δικαιολογητικά , κ μάλιστα αρκετά. :mrgreen:

Η ΥΔΕ απαραίτητη, δεν εννοείτε ηλεκτροδότηση από την ΔΕΗ χωρίς ΥΔΕ 8-)

Το ΓΟΕΒ έχει να κάνει περισσότερο με τα νερά, εσύ πρέπει να ξεκινήσεις από εδώ, μην τρομάξεις με αυτά που θα σου ζητήσουν είναι απλά, έχει να κάνει με τη φύση της επένδυσης :grin:

Link to comment
Share on other sites

Η μονάδα έχει άδεια λειτουργίας; Τα κτίρια είναι νόμιμα, και με ποιόν τρόπο;

 

Από τον ΓΟΕΒ θα πάρεις βεβαίωση για να συνδεθείς στο οικονομικότερο αγροτοκτηνοτροφικό τριφασικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

 

ΥΔΕ χρειάζεται κανονικά όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, αν δεν έχει υποβάλει στο παρελθόν.

Link to comment
Share on other sites

ΝΙΚΟΣΤΡΙ

 

έχω μπεί στο site που μου παραθέτεις απλά υπέθεσα οτι δεν ισχύει αφου έχει διακοπεί η λειτουργία του απο το 2010 λόγω "Καλικράτη". Πάντως στο συγκεκριμένο site βρήκα αυτό

http://www.nath.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=24

γι' αυτό ανεφερα και τον Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων αλλά βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτα λόγω μη λειτουργίας του site. Εσύ έχεις κάνει κάτι παρόμοιο;

 

 

Adavis

 

Η μονάδα έχει άδεια λειτουργίας, και τα κτίρια είναι νόμιμα λεπτομέρειες ακριβής δεν γνωρίζω ακόμα δεν έχω δει την άδεια.

Το θέμα μου είναι που πάω πρώτα στο ΓΟΕΒ ή στη ΔΕΗ; και με τι χαρτιά;

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε να δεις, η μονάδα πρέπει να πάρει αγροτικό ρεύμα, για να γίνει αυτό χρειάζεται να καταθέσεις κάποια χαρτούρα , στην ουσία δεν είναι παρά δικαιολογητικά για το αγροτικό ηλεκτρικό τιμολόγιο. Στην περιοχή μου τα καταθέτω για τους πελάτες μου στην τοπική διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης στην ΥΕΒ ή ΓΟΕΒ καταθέτω χαρτιά μαζί με την ανάλογη αίτηση όταν έχει να κάνει κ με νερό ( πηγάδια, αντλιοστάσια, υπέργειες ‘η υπόγειες δεξαμενές κλπ) και στην τοπική ΔΕΗ να ρωτήσεις σίγουρα θα σου πουν από πού να ξεκινήσεις, έστω, θα σου δώσουν ένα τηλ.

 

Αν κ τα τηλ του site που παρέθεσα πρέπει να ισχύουν

Edited by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
Link to comment
Share on other sites

εμένα για ανάλογη περίπτωση ηλεκτροδότησης κτηνοτροφικης μονάδας που πήρε άδεια λειτουργία προσφατα με την διαδικασία εξαίρεσης κατεδάφισης σαν προ του 2003 κτίσματα , μου είπαν στην τοπική ΔΕΗ ότι χρειάζονται έγγραφο από πολεοδομία μαζί με τα σχετικα έγγραφα της άδειας λειτουργίας και της εξαίρεσης από κατεδάφισης . Σκοπεύω να παρω ένα έγγραφο από την ΥΔ της περιοχή μου που να αναγράφει την διαδικασία ηλεκτροδότησης που προβλέπει η νομοθεσία για τα κτίσματα αυτού του έιδους που δεν έχουν άδεια οικοδομής αλλά εξάιρεση από κατεδάφιση σαν προ του 2003 κτηνοτροφικά κτίσματα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.