Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τηλεφωνικό κέντρο ISDN Auerswald Commander Basic - 8 εσωτερικά, αναβαθμίσιμο


sdim

Recommended Posts

Πωλείται τηλεφωνικό κέντρο ISDN με δυνατότητα σύνδεσης 8 εσωτερικών συσκευών (επεκτάσιμο έως 32) και 4 θυρών ISDN (ρυθμιζόμενες ως εσωτερικές ή εξωτερικές).

 

Το τηλεφωνικό κέντρο είναι το προηγούμενο μοντέλο από αυτό

http://oteshop.ote.g...prod_00212.html

 

Το κέντρο έχει ενσωματωμένες 2 κάρτες εγκατεστημένες και έχει χώρο για άλλες 6.

Η πρώτη κάρτα έχει 2 θύρες ISDN. Η μια θύρα υποχρεωτικά χρησιμοποιείται για σύνδεση με την γραμμή ISDN του οτε. Η δεύτερη μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί παράλληλα για άλλη μία γραμμή του ΟΤΕ (σύνολο 4 κανάλια) είτε ως εσωτερική για 8 τηλεφωνικές συσκευές ISDN.

 

H δεύτερη κάρτα έχει υποδοχές για 8 συμβατικές τηλεφωνικές συσκευές. Δοκιμασμένα στέλνει αναγνώριση κλήσης στις συσκευές, όπως επίσης μπορώ να στείλω και να λάβω sms.

 

Τιμή πώλησης, 500€. Ζητάω κάτω από την μισή τιμή απ'ότι έχει το καινούργιο στον ΟΤΕ.Πολύ πιο οικονομικό από οποιοδήποτε νέο μοντέλο με αντίστοιχες δυνατότητες Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm για να κανονίσουμε τον τρόπο πληρωμής και τα μεταφορικά.

 

Οι οδηγίες χρήσης είναι διαθέσιμες εδώ (στα αγγλικά)

http://www.auerswald...r-basic-en.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.