tmil Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 διαβάζοντας πριν από λίγο οτι αυθαίρετοι χώροι και η/υ που τακτοποιήθηκαν θα προσμετρούνται στον ενιαίο φόρο ακινητων ως κύριοι και όχι βοηθητικοί χώροι μου δημιουργήθηκε η εξης απορία.Ένας χώρος 15τμ που δηλώθηκε με το νόμο περί αυθαιρέτων (κλειστή θέση παρκινγκ χωρίς αλλαγή χρήσης) και λογίζεται ως βοηθητικός τώρα θα θεωρείται κύριος και επί της ουσίας ή η χρήση του θα παραμένει βοηθητική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 (edited) η ΘΣΑ είτε "κλειστή" είτε "ανοιχτη" εξακολουθει να ειναι βοηθητικος χωρος..και αναγραφεται στην στηλη "βοηθητικοι χωροι" ...η επομενη στηλη...μετα το εμβαδον του "κυριου" χωρου... δες την ΠΟΛ 1126/2011 ΠΟΛ.docx Edited Φεβρουάριος 9 , 2013 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
thpetrogiannis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 (edited) Συγνώμη Συνάδελφοι. Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω πως να υποβάλλω ένα ερώτημα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Μου στέλνετε την βοήθεια στο Εμαιλ μου : *************************. Διότι εδώ δεν ξέρω αν θα την βρώ .... Ευχαριστώ. Συνάδελφε, το e-mail σου σβήστηκε για την δική σου καταρχήν προστασία. Δεύτερον, τι ακριβώς ζητάς? Δεν νομίζω ότι θα σου στείλει κανείς βοήθεια στο mail σου!! Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής και χρησιμοποιώντας την αναζήτηση, θα βρεις πληθώρα θεμάτων. Κάποιος μπορεί να απαντά στα ερωτήματά σου. Αν πάλι όχι, μπορείς να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα στη σωστή κατηγορία. Μην γράφεις κεφαλαία. Δεν επιτρέπονται. Ευχαριστώ. Γιάννης Edited Φεβρουάριος 9 , 2013 by Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα