enveng1 Δημοσιεύτηκε March 14, 2013 at 05:51 μμ Δημοσιεύτηκε March 14, 2013 at 05:51 μμ Γεια σας. Έχει κανείς υπόψην του κάποια βιβλιογραφία σχετική με την παραγωγική διαδικασία ή/και χαρακτηριστικά εισόδου και εξόδου (π.χ. BOD, Tss, N, P) ενός κονσερβοποιείου μαγειρεμένων τροφίμων (όπως κονσερβοποίηση μουσακά);
Γιάννης Δημοσιεύτηκε March 15, 2013 at 08:34 πμ Δημοσιεύτηκε March 15, 2013 at 08:34 πμ Για ρίξε μια ματιά στην οδηγία της ΕΕ για τα IPPC και η παρουσίαση των Ελληνικών προτάσεων για τις ΒΔΤ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα