enveng1 Δημοσιεύτηκε March 14, 2013 at 05:51 μμ Δημοσιεύτηκε March 14, 2013 at 05:51 μμ Γεια σας. Έχει κανείς υπόψην του κάποια βιβλιογραφία σχετική με την παραγωγική διαδικασία ή/και χαρακτηριστικά εισόδου και εξόδου (π.χ. BOD, Tss, N, P) ενός κονσερβοποιείου μαγειρεμένων τροφίμων (όπως κονσερβοποίηση μουσακά);
Γιάννης Δημοσιεύτηκε March 15, 2013 at 08:34 πμ Δημοσιεύτηκε March 15, 2013 at 08:34 πμ Για ρίξε μια ματιά στην οδηγία της ΕΕ για τα IPPC και η παρουσίαση των Ελληνικών προτάσεων για τις ΒΔΤ
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα