Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλάδος υγείας


jimtdm

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα. Προσφατα εβγαλα το καινουργιο βιβλιαριο μιας και προσφατα πληρωσα τις περσυνες εισφορές.

Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω μιας και ο κλάδος υγείας ειναι πλέον ΕΟΠΥΥ, ειναι πως γινεται το ραντεβου στο συμβεβλημενο γιατρο της επιλογής μου. Κατευθείαν παίρνω τηλέφωνο στο γιατρο και κλείνω ραντεβου τις ωρες που δεχεται για ΕΟΠΥΥ ή πρέπει να πάρω σε τηλέφωνο ΕΟΠΥΥ και αυτοι να μου κλείσουν ραντεβού πιθανόν και μετά απο πολλές βδομάδες?? Τι ισχύει για μας? Διοτι μιλαγα με εναν ασφαλισμένο στο ΙΚΑ και μου ειπε οτι αυτοι πρεπει να παρουν τηλ. στον ΕΟΠΥΥ. Επίσης τι ισχύει για τα έμμεσα ασφαλισμένα μελη (σύζηγος κτλ)? Ευχαριστώ.

 

υ.γ προσπαθησα να εχω και τηλεφωνικη επικοινωνια με το τσμεδε αθηνα αλλα τίποτα, δεν απανταει κανεις. Εδω δεν νομιζω να ξερουν.

Edited by electrical_salonika
Link to comment
Share on other sites

Το τυπικό της υπόθεσης νομίζω προβλέπει ότι παίρνεις τηλ. στον ΕΟΠΥΥ κι ο υπάλληλος σου κλείνει ραντεβού με οποιονδήποτε γιατρό της ειδικότητας που θες αρκεί να μην έχει συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό των επισκέψεων που μπορεί να δεχτεί για τον τρέχοντα μήνα. Αν τώρα εσύ θες να κλείσεις ραντεβού μ' έναν συγκεκριμένο γνωστό σου γιατρό ο οποίος γνωρίζεις ότι δέχεται ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ, τότε μπορείς να πάρεις τηλ. απευθείας στον γιατρό και να του ζητήσεις ραντεβού με ΕΟΠΥΥ αρκεί όπως προείπα να μην έχει συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό ραντεβού.Αν θες οπωσδήποτε ραντεβού με τον συγκεκριμένο γιατρό εξαρτάται αν επείγεσαι ή όχι.Αν επείγεσαι κλείνεις ραντεβού εκτός ΕΟΠΥΥ για τον τρέχοντα μήνα αλλιώς περιμένεις για τον επόμενο μήνα αν δεν επείγεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.