Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mεταπτυχιακό πολιτικού μηχανικού σε εσωτερική αρχιτεκτονική


konstantsa

Recommended Posts

Γεια σας,

Τελείωσα πολιτικός μηχανικός και ενδιαφέρομαι για περαιτέρω σπουδές στο χώρο τη εσωτερική ςαρχιτεκτονικής-design-διακόσμησης(αν υπάρχει ακόμη ο όρος).Μέχριι πρότινος έψαχνα κυρίως εξωτερικό (Ιταλία λόγω παράδοσης στο χώρο) ώσπου σήμερα έπεσε το μάτι μου σε http://www.aas.gr/el/kladoi-spoudon/metaptychiaka-programmata/ma-interior-design ενα ιδιωτικο κολλεγιο στη Θεσαλλονικη.Είναι το μόνο που βρίσκω στην Ελλάδα καθώς δε θα μ ενδιεφεραν κατατακτήριες στο ΤΕΙ το αντίστοιχο και δεν ακούσει ικανοποιητικά λόγια για ΑΚΤΟ και ΒΑΚΑΛΟ(και για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα ένα μεταπτυχιακό παρά ένα β πτυχίο -λόγω χρόνου σπουδών κυρίως αλλα και κύρους)

Ποιά είναι η άποψή σας για το συγκεκριμένο κολλέγιο?Έχει κανείς σας να μου προτείνει κάτι άλλο?Επισημαίνω όιτι θα με ενδιέφερε κάτι πρακτικό(να περιέχει workshops και οχι τόσο θεωρία).

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Προσωπική μου γνώμη και αφού θέλεις να ασχοληθείς με την αρχιτεκτονική (με στόχευση τους εσωτερικούς χώρους) και αφού θέλεις να μάθεις και όχι να κάνεις πασαλείμματα πήγαινε Ιταλία.

 

Στα «κολέγια» άνευ ιστορίας ακόμα, εγώ δεν θα πήγαινα ούτε δωρεάν, αφού έχεις πτυχίο από πολυτεχνείο.

Αν ήθελες να πας διακοσμητική ΤΕΙ ναι αξίζει τον κόπο για την στόχευση που κάνεις διότι κι εκεί το επίπεδο σπουδών είναι ιδιαίτερα καλό.

Link to comment
Share on other sites

βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια θέση με konstantsa..και έχω τους ίδιους προβληματισμούς..μου αρέσει αυτή η κατεύθυνση αλλά θέλω κάτι σύντομο και πρακτικό...

υπάρχει κάποιος να προτείνει συγκεκριμένη σχολή(Ελλάδα κ εξωτερικό) είτε από προσωπική του εμπειρία είτε από κοντινών του προσώπων??

Link to comment
Share on other sites

Ξέρεις για κάποια σχολή συγκεκριμένα σε Ιταλία?Όσες βρίσκω είναι κυρίως Μιλάνο(η πρωτευουσα του design βεβαια) αλλά γνωρίζεις κάποια άλλη σε Ιταλία ή γνωρίζεις κάποιον που έχει πάει?Επίσης μια αρχιτέκτονας μου έλεγε ότι το μεταπτυχιακό αφορά κυρίως εξειδίκευση,ενώ εμένα μ ενδιαφέρει ηη γνώση του αντικειμένου.Δεν πολυσυμφωνώ με την άποψη αλλά θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου με περισσότερη εμπειρία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.