Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απασχόληση μηχανικού στη νηολόγηση πλοίων


Pavlos

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που απασχολείται σε κάποιον νηογνώμονα (Lloyd´s, ABS, Bureau Veritas). Με ενδιαφέρει η φύση της εργασίας καθώς και η γνώμη οποιουδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά.

Link to comment
Share on other sites

Σωστά υπάρχει κι αυτός. Ωστόσο δεν είναι ευρέως γνωστός και καταξιωμένος όπως οι προαναφερθέντες νηογνώμονες. Εν πάση περιπτώση θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες κάποιου συναδέλφου που ίσως έχει ασχοληθεί με το αντικείμενο.

Link to comment
Share on other sites

γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους στο χώρο αν και ποτε δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω για ολα αυτα. ωστόσο θα σου πρότινα να περάσεις απο το ναυτικό σαλόνι (15-23/11). σιγουρα εκει θα βρεις πολυ κόσμο που μπορει να σου δώσει τετοιες πληροφορίες.

 

http://www.expoone.gr/

 

 

edit... silly me.. τώρα είδα οτι ο τόπος κατοικίας σου ειναι γερμανία.. :oops:

 

παντως θα ρωτήσω και γω και αν βρω κατι θα επανέλθω.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν μάθεις κάτι πραγματικά με ενδιαφέρει.

 

Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: εδώ που βρίσκομαι έπιασα δουλειά αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου μου σε νηογνώμονα. Η εργασία μου αν και καλά αμοιβόμενη περιορίζεται στο να βλέπω σωλήνες, λαμαρίνες, χυτά και σφυρηλατά μηχανικά μέρη (πχ. από αντλίες, γρανάζια κτλ) και να ελέγχω τα πιστοποιητικά τους. Με λίγα λόγια έχω την αίσθηση ότι αντί να αποκτώ εμπειρία στο αντικείμενο της μηχανολογίας κάνω περισσότερο τον γραμματέα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.