Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξέρεις κανείς πόσο χρόνο θέλει


Recommended Posts

πηγα να πουλησω ενα διαμερισμα και ενω ειμαστε ολοι στο συμβολαιογραφο με ολα τα σχετικα (φορος. μη αυθαιρετου, ενεργειακο, πληρωμες δικηγορων,μεσιτες κτλ). αρχιζει διαβαζει η συμβολαιογραφος και οταν ξεκινησαν οι υπογραφες και φτασαμε στην κατοψη του διαμερισματος ο αγοραστης κολλησε γιατι φαινεται ενα μπανιο και διπλα ακριβως ενα wc. ετσι φαινεται στα σχεδια ενω στη πραγματηκοτητα εχει φυγει ο τοιχος ο τα χωριζε και εγινε ενα ενιαιο μπανιο. αρχιζε και ελεγε οτι εγω δεν υπογραφω αμα δεν δει τοσχεδιο να δειχνει ενα ενιαιο μπανιο.

 

του εξηγουμε ολοι οτι δεν παιζει ρολο αυτο μια και η πολεοδομια κοιταει μονο εαν στις εξωτερικες διαστασεις εισαι σωστος. μεσα του λεω διαμορφονεις οπως θες. και επειδη κολησε το μυαλο του μου ειπε να το φτιαξω και μετα να υπογραψουμε. μονο που δεν πλακωθηκαμε στο ξυλο γιατι ολοι να του λεμε οτι ειναι περιττο ενω αυτος κολλησε. εβαλα το μηχανικο να το κανει αλλα δεν ξερω απο χρονο ποσο χρειαζεται να γινει?

 

η αδεια ειναι ακομα σε ισχυ?

 

ξερεις κανεις το χρονο που χρειαζεται για να γινει εσωτερικη αλλαγη στα σχεδια?

Link to comment
Share on other sites

γιατι αμα μου πειτε οτι ειναι μια απλη διαδιακασια και ο μηχανικος μ κανει κανα μηνα να το φτιαξει θα τον ξεχεσω. περιμενει και ενα συμβολαιο για αυτη τη δουλεια

  • Downvote 9
Link to comment
Share on other sites

εγω οταν βλεπω να ρωταει ενας μηχανικος η ιδιωτης για προβλημα που εχει και μπορω να απαντησω απανταω και δεν κοιταω ουτε υφος ουτε υψος ουτε βαθος.

 

δυστυχως υπαρχουν 3 φαρες στο κοσμο που δεν θα βαλουν ποτε μυαλο και παντα συναγωνιζονται για το ποιος ειναι πιο κομπλεξικος απο τον αλλον

 

γιατροι

μηχανικοι

δικηγοροι

 

καλο βραδυ αντισυναδελφε

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.