Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο συνταξιούχος δεν μπορεί να προσαρμόσει τη μελέτη του;


Recommended Posts

Πιστεύω πως ένας συνταξιούχος δεν πρέπει να αναπροσαρμόσει-διορθώσει-να ασχοληθεί γενικά, με παλαιότερή του μελέτη. Δεν ξέρω εαν επιτρέπεται ή όχι νομικά αυτό, λέω την προσωπική μου γνώμη. Εμείς εκπονούμε μελέτες και επιβλέπουμε τις εργασίες βάσει αυτών, την δεδομένη στιγμή, με τις ισχύουσες προδιαγραφές και κανονισμούς και γι' αυτό πληρωνόμαστε(...;). Αν  κάποιος πελάτης θέλει να τις χρησιμοποιήσει μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα, ή η υπηρεσία κάνει 10 χρόνια για να βγάλει μια απόφαση, προφανώς δεν φταίμε εμείς και προφανώς σε επικαιροποίηση των μελετών πρέπει να αμοιφθούμε ξανά.

Επι του θέματος, για την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης γίνεται διαγραφή στην εφορία, διαγραφή στο ταμείο ασφάλισης, διαγραφή στον επαγγελματικό σύλλογο, οπότε παύει η επαγγελματική ιδιότητα, συνεπώς δεν ελέγχεσαι απο κανέναν και συνεπώς όπως αρχικά είπα δεν πρέπει να ασχοληθείς με το επάγγελμα. ( τα παραπάνω είναι τα ιδανικά προφανώς, και ορισμένα βέβαια απέχουν πολύ απο την Ελληνική πραγματικότητα )

 

με μεγάλη εκτίμηση στον συνάδερφο ΚΑΝΑ

Υ.Γ.1  καλύτερα μην επιστρέφεις την αμοιβή επίβλεψης, συνάδερφος που έκανε αίτηση στο ΤΣΜΕΔΕ τον Ιανουάριο 2012, τώρα εξετάζεται ο φάκελός του 8-)

Υ.Γ. 2 επλίζω στην συνέχεια την πολύτιμης συνεισφοράς σου στο φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.