Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαστερ engineering petroleum


Recommended Posts

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα...μιλάμε για απόφαση που μπορεί να καθορίσει τη ζωή σας και εσείς ασχολείστε με ελληνικά ιδρύματα?σε τέτοια εξειδικευμένα και συνδεδεμένα ΑΜΕΣΑ με πολυεθνικές εταιρίες επαγγέλματα?

Δε μιλάμε για τριώροφη οικοδομή με πυλωτη και υπόγειο τώρα (να μην παρεξηγηθώ, με αυτά ασχολούμαι και μου αρέσουν και με αυτά ζω-αλλα άλλο αυτο). 

 

Ελεος δηλαδή. Δε χορτάσατε καταλήψεις, μουσάτους να κολλάνε αφίσες, άφαντους καθηγητές (πως γίναν κιόλας, τρομάρα τους...) και πάνω απ'όλα θέλετε να βγείτε στην αγορά εργασίας με βάση τις ικανότητες και τις δεξιότητες σας ή με βάση το ''μπάρμπα στην Κορώνη΄΄?

 

Στο κάτω κάτω δωσε 200-300 ευρώ, μπες στο αεροπλάνο και πάνε στο Εδιμβούργο, μπες σε ενα ταξι και πες του Riccarton Campus και αν πας και περπατήσεις έστω μια ώρα και δεις τις εστίες και τα εργαστήρια και τους καθηγητές (ω ναι θα είναι στο γραφείο τους) και μετά αποφασίσεις να πας σε Ελληνικό ιδρυμα τότε....

Έχεις δίκιο ..  βέβαια  είναι κ το κόστος ένα θέμα . Αν και για την τόσο μεγάλη απορρόφηση  δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Μίλησα χθες με ένα παιδί από aberdeen  και μου είπε ότι δεν είναι κ τόσο άνετο να βρεις δουλειά ( βέβαια δεν ξέρω τι τύπος είναι αυτός... επίσης εκανε το oil and gas chemistry και όχι  engineering...) . Τώρα  για άφαντους καθηγητές που τους κυνηγάμε συμφωνώ πλήρως !  

Link to comment
Share on other sites

Για Ελλάδα δηλαδή προσδοκάει να μπει κανείς στη Motor Oil άντε και στα Ελληνικά πετρέλαια έτσι? Τώρα πόσο εφικτό νομίζει ότι είναι αυτό, χωρίς να έχει μπάρμπα στην κορώνι εκείνος ξέρει....

Κακά τα ψέματα αν υπάρχει κάποια ελπίδα αποκατάστασης από ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι στο εξωτερικό...Που? Δεν ξέρω...αλλά εδώ το κόβω χλωμότατο....

Εξω βέβαια σε τέτοιο εξειδικευμένο αντικείμενο με αντίστοιχο Ελληνικό μεταπτυχιακό, πάλι χλωμό το κόβω...

Link to comment
Share on other sites

Εκτός απο τα πανεπιστήμια, κάνουν και εταιρίες courses αλλα πρέπει να είναι πολύ εξειδικευμένα. Για δείτε αυτά:

 

http://www.slb.com/services/additional/training.aspx

Edited by banskoboy
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.