katrmp Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Συνάδελφος μηχανικός είχε βάλει οικιακό φωτοβολταικό, και τώρα για να πάρει επιστροφή φόρου (κάπου 300Ε) του ζητάνε μιά βεβαίωση από την εφορία από μηχανολόγο, ούτε και αυτός κατάλαβε τι. Πιθανόν αν αποδίδει? Την εγκατάσταση είχε κάνει κάποιος που τώρα έχει χαθεί. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την βεβαίωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Ο συνάδελφος είναι ο κύριος του έργου ή ο Μελετητής, ΑΝ είναι ο μελετητής μήπως τα 300€ είναι η παρακράτηση ΦΜΥ Και ο εγκαταστάτης δεν του έχει δώσει την βεβέωση της παρακράτησης του Φόρου? ΑΝ είναι ο κύριος του έργου το μυαλό μου δεν πάει πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Posted May 24, 2013 Author Share Posted May 24, 2013 όχι είναι ο κύριος του έργου. Ξέρεις τι υποπτεύομαι, μήπως υπαρχει κάποια επιστροφή για ενεργειακή αναβάθμιση απο εφορία αλλά τα διασυνδεμένα δεν είναι ενεργειακή αναβάθμιση έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Δεν έχω καμία ιδέα δεν το έχω ακούσει ξανά πάντως άμα μάθεις δώσε ένα feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts