Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυκλοφοριακή σύνδεση βιομηχανικού κτηρίου


Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς από το Π.Δ. 118/2006 πως είναι δυνατόν να ζητείται για κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Γ ελάχιστο μήκος προσώπου γηπέδου 40 μ σε επαρχιακή οδό 2ουσα και ελάχιστο μήκος λωρίδας επιταχ. - επιβραδύνσεως 45 μ έκαστης από τη στιγμή που εκατέρωθεν της ιδιοκτησίας υπάρχουν άλλες ιδιοκτησίες? Μήπως εννοεί ότι σε κάθε περίπτωση το έρεισμα το δρόμου έχει πλάτος 3-4 μέτρα οπότε εξασφαλίζω αυτές τις λωρίδες? Και βάζω το ερώτημα, εαν ο δίπλα θέλει και αυτός να χτίσει τότε τι γίνεται? Δεν του δίνεται κυκλοφοριακή σύνδεση εαν δεν απέχει 70 μ από ήδη υπάρχουσα? Περιμένω σχόλια.

Link to comment
Share on other sites

Η πρωτη περιπτωση που εξεταζουμε ειναι αν υπαρχει ζωνη απαλλοτρίωσης, οπότε και τα απαιτούμενα μήκη εξασφαλίζονται μεσα σε αυτήν καταβάλλοντας ενα ενοικιο στο Δημοσιο ταμειο και χωρίς να απαιτείται η συναίνεση των διπλανών ιδιοκτητών.

Εαν δεν υπάρχει ζώνη απαλλοτρίωσης τότε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να εξασφαλίσέι την συναίνεση των διπλανών μέσω ενός συμβολαίου με το οποίο του μισθώνουν τις λωρίδες αυτές. (αλλιώς μέσω δικαστηρίου σε περίπτωση διαφωνίας)

Εαν θέλει και ο δίπλα να χτισει, τότε γινεται κοινή κυκλοφοριακή σύνδεση οπως προβλεπει το ΠΔ118/06

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ και τους δυο σας, oly 33 δεν υπάρχει απαλλοτριωμένη ζώνη σε αυτό το κομμάτι οπότε μάλλον θα τρέχει ο πελάτης μου στα δικαστήρια μιας και είναι μαλωμένος με τον διπλανό του όπου βέβαι εκεί θα κερδίσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.