Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάτμηση με πρόσωπο σε δασική έκταση


Recommended Posts

Αφού χαιρετήσω τα μέλη της Κοινότητας των Μηχανικών θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια στο εξής θέμα.

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο 25 στρεμμάτων, το οποίο έχει μπροστά πρόσωπο 150 μέτρων σε επαρχιακό δρόμο ενω το πλαϊνό του τμημα συνορεύει (για 100 μετρα) με χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστη δασική έκταση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το αγροτεμάχιο μπορεί να κατατμηθεί σε 3 οικόπεδα των 5-6 στρεμματων με προσωπο 45 μετρα στον επαρχιακο δρόμο και βάθος πάνω από 50 μέτρα, ενώ το "τυφλό" τμήμα που μένει στο πισω μέρος, περίπου 8-10 στρέμματα, μπορεί και αυτό να θεωρηθεί άρτιο και οικοδομήσιμο επειδή έχει πρόσωπο σε κοινόχρηστη έκταση, οπότε το αγροτεμάχιο τελικά να κατατμηθεί σε 4 άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα;

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Το προσωπο σε κοινοχρηστο δρομο ειναι μετα το ν. 3212/2003 για τα γηπεδα που δημιουργουνται μετα την 1.1.04 κανονας απαραβατος.

 

Εξ αλλου, οταν πριν καιρο ζητησα να κατατμησω γηπεδα που με την ιδια λογικη οπως την περιγραφεις, Lokros, ειχαν προσωπο σε κοινοχρηστο χωρο (Θαλασσα, αιγιαλος κτλπ) μου αντιπαρατεθηκε απο την Πολεοδομικη Υπηρεσια της περιοχης εγγραφο το οποιο ανεφερε ρητα την προϋποθεση υπαρξης κοινοχρηστου δρομου (προ του 23 κτλπ) επανω στην παραλιακη ζωνη . . .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.