Eua Δημοσιεύτηκε November 3, 2008 at 02:18 μμ Δημοσιεύτηκε November 3, 2008 at 02:18 μμ Καλησπέρα! Μου αναθέσανε να κάνω ένα τοπογραφικό όπου υπήρχε μόνο ένα προσύμφωνο απο το 72' οπύ τότε ήταν εκτός και τώρα εντός, για να δηλωθει στο κτηματολόγιο! Αφού το μέτρησα, πήγα στο Δήμο για την οικ.γραμμή και ανακαλύπτω πως είναι απαλλοτριωμένο και θα το δηλώσει κ ο Δήμος ως περουσία του. Προφανώς αυτή που του πούλησε το οικόπεδο είχε αποζημειωθεί απ'το 60' και τα πούλησε κ απο πάνω! Μου είπανε απο το Δήμο πως αν θέλει ας το δηλώσει και θα πάει νομικά! Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
agior Δημοσιεύτηκε November 3, 2008 at 06:45 μμ Δημοσιεύτηκε November 3, 2008 at 06:45 μμ το προσύμφωνο δεν θα γίνει δεκτό στο Κτηματολόγιο.
GRTOPO Δημοσιεύτηκε November 4, 2008 at 09:27 μμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2008 at 09:27 μμ 1) Να πληρωθείς για τη δουλειά που έκανες 2) Ας προσέχανε τότε που το αγοράζανε. Μηχανικό δε βάλανε??? 3) Να τους συστήσεις ένα καλό δικηγόρο.... Πιθανώς αγωγή για εξαπάτηση. Δε σε ξενίζει όμως το γεγονός ότι μείνανε μόνο στο προσύμφωνο τόσα χρόνια???? Εσύ θα το έκανες?? δε θα προχωρούσες σε συμβόλαιο κανονικά και με το νόμο??? μήπως και εκείνοι κάτι ξέρανε??
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα