Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eua

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Eua's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα! Μου αναθέσανε να κάνω ένα τοπογραφικό όπου υπήρχε μόνο ένα προσύμφωνο απο το 72' οπύ τότε ήταν εκτός και τώρα εντός, για να δηλωθει στο κτηματολόγιο! Αφού το μέτρησα, πήγα στο Δήμο για την οικ.γραμμή και ανακαλύπτω πως είναι απαλλοτριωμένο και θα το δηλώσει κ ο Δήμος ως περουσία του. Προφανώς αυτή που του πούλησε το οικόπεδο είχε αποζημειωθεί απ'το 60' και τα πούλησε κ απο πάνω! Μου είπανε απο το Δήμο πως αν θέλει ας το δηλώσει και θα πάει νομικά! Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. Την υφιστάμενη κατάσταση θα απεικονίσεις? ή είναι κάτι για νομιμοποίηση αυθαιρέτου? Όπως και να έχει πάντως η βεράντα δεν μπαίνει στη δόμηση, πιάνεις τη επιφάνεια απο την εξω πλευρα του τοιχίου.
  3. Ενημερωρικά, με το Civil 3d 2008 και 2009 έχεις την δυνατότητα να κάνεις import εικόνα του Google Earth και να σου δημιουργήσει και Surface της περιοχής της εικόνας, με κάποιο σφάλμα βέβαια αφού πέρνει την επάνω επφάνεια των κτιρίων ή των δέντρων!
  4. Ναι, αλλά δεν πρέπει να βάλω τους όρους δόμησης στο τοπογραφικό και να το χαρακτηρίσω αν είναι άρτιο κ οικοδομήσιμο? Αν είναι χαρακτηριστεί δασική περιοχή, σίγουρα δεν θα είναι οικοδομήσιμο, αυτό δε πρέπει να το αναφέρω? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
  5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Παρέλειψα να πω, πως είναι για αποδοχή κληρονομιάς, εξακολουθεί να ισχύει πως θέλει βεβαίωση απο το δασαρχείο, ε?
  6. Καλησπέρα! Είμαι νέα στο επάγγελμα και έχω αναλάβει 3 τοπογραφικά σε ορεινή περιοχή εκτός σχεδίου. Στο σημείο που βρίσκονται δεν υπάρχει ορατότητα τριγωνομετρικών για οπισθοτομία, οπότε ο έστησα 2 στάσεις με gps χειρός εκεί που είχα το καλύτερο σήμα της τάξεως 1 με 2 μέτρα σφάλμα και έτσι συνέχισα την αποτύπωση μου, με συνεννόηση με τους πελάτες ότι θα έχω τέτοιο σφάλμα, αφού και αυτή δεν ήταν απόλυτα σίγουροι για τα όρια. Ο τρόπος είναι σωστός? Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν δέντρα, για το τοπογραφικό θα πρέπει να πάρω βεβαίωση απο το δασαρχείο? Τι άλλο θα πρέπει να υπαρχει στο τοπογραφικό εκτός απο την δήλωση του ιδιοκτήτη για τα όρια του αγροτεμάχίου του?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.