Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι τα φορτία που φέρει η κλίμακα τα δέχεται όλα το δοκάρι και στην συνέχεια συγκεντρωμένο φορτίο στο μέσο της δοκού.

Γενικά έχω πολλά τέτοια παράξενα στο μυαλό μου περί προσομειώσεων...αλλά τώρα δεν ασχολούμαι με αυτά...

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 80
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Τελείωσε κανείς στο Δ.Π.Θ; έχει λύσει κανείς το κτίριο που είχε στο ΚΟΣ ΙΙΙ με κάποιο λογισμικό απο περιέργεια μήπως να δεί τι θα γίνει (υπό την προυπόθεση ότι είχε λύσει σωστά το θέμα);;;

Δημοσιεύτηκε

Όχι..ευχαριστώ έχω.. :) και δεν το έχω κάνει.. απλά είχα την περιέργεια για το αν το έχει κανει ποτέ κανεις......

(μάλλον είμασταν συμφοιτητές Παναγιώτη, ίδια ηλικία έχουμε, αν έχεις βάλει την αληθινή :) )

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να ρωτησω ποιο προγραμμα πιστευεται οτι ειναι το καλυτερο για αναλυση και σχεδιασμο για Ο.Σ?

Εγω βρισκομαι μεταξει Etabs και Next...Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο?

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχουν πάρα πολλά νήματα με παρόμοιες συζητήσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ

Δημοσιεύτηκε

Για να κάνεις ανάλυση κτηρίου με τα σημερινά δεδομένα θες ειδικό λογισμικό στατικής κ δυναμικής ανάλυσης για να εφαρμόσεις τον ΕΚΩΣ και ΕΑΚ. (δες εδώ http://michanikos.gr/showthread.php?t=53 και υπάρχουν κ άλλα ανάλογα θέματα μέσα στο site).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.