Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βακτηρια στο πετρελαιο


vasilllis

Recommended Posts

Αφορμη για το θεμα ειναι τα βακτηρια που αναπτυσονται στο πετρελαιο,ειδικα στο πετρελαιο που ειναι αποθυκευμενο στην δεξαμενη πολυ καιρο.

Η ερωτηση μου αφορα πετρελαιο κινησης αλλα πιθανων να παρουσιαζεται και στο θερμανσης.το πιο ενοχλητικο πρεπει να ειναι (συμφωνα με απο οτι πληροφοριες καταφερα να συγκεντρωσω) το βακτηριο hormokonis resinae. Αποτελεσμα του ειναι να σχηματιζει κολωδεις ουσια (σαν μελι ,με το ιδιο χρωμα οπου με τον καιρο γινεται μαυρο) η οποια καταστρεφει τον κινητηρα,φιλτρα αντλιες κλπ.

Υπαρχει τροπος αντιμετωπισης?? Οσες προσπαθειες εγιναν απεβησαν ακαρπες καθοτι επειτα απο μερικους μηνες το προβλημα επανεμφανιζεται..

 
Link to comment
Share on other sites

Σα μαλ***ς, οφείλουμε να αγοράζουμε ένα πρόσθετο που μπαίνει Χ ποσότητα σε Ψ λιτρα, ώστε να αποφεύγουμε τη δημιουργία του "μελιού" αυτού.

 

Και αν έχιε ήδη δημιουργηθεί, μπαίνει 2Χ ποσότητα στα Ψ λίτρα (σύμφωνα με αυτά που αγοράζω εγώ).

 

Βιοντίζελ και παπαριές. Είχαμε που είχαμε πετρέλαια για τα ανάθεμα, ήρθε κι αυτό και ζήτω που καήκαμε. Οποιος έχει πετρελαιοκίνητο γνωρίζει, πως η κλασσική ζημιά αντλία-μπεκ είναι οσο εναμιση εξάμηνο τσμέδε...

Link to comment
Share on other sites

Εχεις χρησιμοποιησει καποιο συγκεκριμενα και δουλεψε?

Ισως οταν το χρησιμοποιησεις μολις μπει το πετρελαιο να κανει δουλεια.τι γινεται οταν ηδη το προβλημα υπαρχει?

Link to comment
Share on other sites

Σου γραψα. Υποτίθεται πως άν εχει ηδη δημιουργηθεί αυτή η βρωμιά, βάζεις τη διπλή ποσότητα. Ετσι τουλάχιστο γράφουν πάνω όλα αυτά τα πρόσθετα.

 

Στη περίπτωση μου ναι, δούλεψε, και διέλυσε τη βρωμιά. Βέβαια και καλό και για κακό ξηλώσαμε αν θυμάμαι καλά το ρεζερβουαρ και το καθαρίσαμε, αλλά δε θυμάμαι με λεπτομέρειες γιατί δεν ασχολούμαι με τα μηχανήματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.