Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΣΩ 2014 - Hμερίδα για το Interior Design


Recommended Posts

Μετά την αναμφίβολη επιτυχία των δύο προηγουμένων διοργανώσεων, η τρίτη ημερίδα του ΕΣΩ, μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Φιλοξενείται στη Μεγάλη Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών και ανοίγεται σε νέους χώρους.

Η έμφαση παραμένει στον εσωτερικό χώρο, αλλά αγγίζει και άλλα, σχετικά πάντοτε, θέματα: Από το landscape design μέχρι τα γραφικά χώρου, έξι αρχιτεκτονικά γραφεία και, δίπλα τους ένα γραφείο γραφιστικής, καλούνται όχι τόσο να περιγράψουν τα έργα τους αλλά να εξηγήσουν πώς σκέφτονται όταν σχεδιάζουν τον εσωτερικό χώρο. Η πρόσκληση στους αρχιτέκτονες έρχεται να επιβεβαιώσει μια σχετικά πρόσφατη δεξιότητα τους: ότι, πέρα από «διακοσμητές όψεων» σε ουδέτερα κουτιά ή φιλόδοξοι κυνηγοί ενός «εικονικού κτιρίου» (όπου πριμοδοτείται το εξωτερικό), διαθέτουν πια τα εργαλεία να σχεδιάσουν πλούσιους σε εμπειρία εσωτερικούς χώρους. Ότι με τη «φιλοξενία» τους στα περιοδικά μαζικής κυκλοφορίας που -τυπικά- έχουν επίκεντρο το σπίτι και με την εξοικείωση τους (στις ίδιες σελίδες) με το design επίπλων ξεπέρασαν παλιούς δογματισμούς. 

Για άλλη μια φορά προμηνύεται ότι οι περιεκτικές ομιλίες στο ΕΣΩ (αυστηρά 20 λεπτών η καθεμία), σε μια πρωτότυπη «σύμπραξη» αρχιτεκτόνων και γραφιστών, θα είναι χορταστικές και ουσιαστικές…

Tις εισηγήσεις της προηγούμενης διοργάνωσης μπορείτε να τις δείτε στην σύνδεση www.vimeo.com/archisearch

 

http://www.esw.gr/

 

Η είσοδος ΔΕΝ είναι δωρεάν....

Edited by nik
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.