Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

χμμμμμ εχει κανεις το τηλ του δικηγορου εδω μεσα?

στρωσε καναπε για σημερα

 

τι φαγητο θα μου χεις?

Link to comment
Share on other sites

Είχα πάει με ένα φίλο στο μεταίχμιο εκεί που άλλαζε ο νόμος των διακανονισμών, μας είπε η υπάλληλος, εεε τώρα ήρθε η οδηγία, δεν έχουμε προλάβει να την διαβάσουμε ελάτε σε μια εβδομάδα...Φύγαμε απορημένοι και άπραγοι. Μετά αντιληφθήκαμε τι είχαν κάνει και ποια ήταν η νέα κατάσταση. Μη βιώσιμη. Υπογράφεις περιουσιολόγιο. Υπογράφεις επίσης σημαίνει ότι συναινείς και στα έξτρα (τόκους πανωτόκια) και σε όλα!

Δεν μπορείς απλώς να κάνεις διακανονισμό. Δεν θέλουν να εξοφλήσεις. Καλό επιτόκιο έχουν τα λεφτά σου όταν χρωστάς 8,5%. Ποιος άλλος δίνει τέτοια εγγυημένη απόδοση? Μλκς έψαχναν, μλκς βρήκαν.. ?.(αφήνω το ερωτηματικό στο βρήκαν)

Δεν θέλουν να τα καταφέρουμε γενικώς.Τέλος.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ενα δεν καταλαβαίνω.....Αν μετά τον γράψεις τον διακανονισμό στα @@ και δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου τι γίνεται εκτός ότι θα σε έχουν στην μπούκα? Λέμε τώρα για το 10% των ανθρώπων.

Link to comment
Share on other sites

Μπαίνοντας στο ΚΕΑΟ εφόσον χρωστάς πάνω από 5κ, τίθεται θέμα εισπραξιμότητας ή μη, εν τω μεταξύ κάνουν ένα μονιτορινγκ και αν θεωρήσουν ότι κάποτε ξαναγίνεται εισπράξιμο το χρέος, και αν σου κάτσει καμιά κληρονομιά πάει από εκεί που πάνε και οι άλλοι εγγραφή υποθηκών και δέσμευση λογαριασμών. Δεν ξεφεύγεις.

Πρέπει να το βάλουν στον #&$^# τους το νόμο και τον φορέα αυτόν. Αν μπεις, λέει, ακόμα και το δικαστήριο να σε δικαιώσει, δεν αναστέλλονται οι αποφάσεις του. Μιλάμε για φασισμό στο έπακρο τώρα.

Edited by mdkarch
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ενα δεν καταλαβαίνω.....

 

 

ΕΝΑ?!?!?... μονο?

 

ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΙΛΟ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ

 

:P

Edited by OTTO_engine
  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστός, μπορεί κάποιος να σου λέει, δεν κινδυνεύω τώρα και στο μέλλον να του έρθει από κει που δεν το περιμένει..... Γιατί μου κάνει ότι όλα αυτά είναι μελετημένα να συμβούν. Δηλαδή θέλουν να συμβούν, θέλουν να μην μπορέσεις. Οποιος μπορέσει είναι κόμπος στο λαιμό τους.... Ρε ξύλο που θέλουν

 

οττο δεν το'χω σήμερα.... :mrgreen: θα δω καμιά ταινία να στανιάρω....

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Αναδρομικές μειώσεις εισφορών. Αφαίρεση των ποσών του ΚΥΤ εφόσον σε είχαν ανασφάλιστο... Να τους ζητάς και τα χρεωστούμενα με τους τόκους εφόσον είχες χαμηλό εισόδημα και όφειλαν να μεριμνήσουν για την οικονομική σου στήριξη...

Εννοείται να μπορεί να κάνεις παύση, χωρίς να σε χρεώνουν αν δεν έχεις αρκετό εισόδημα.

Για να δούμε τι μας χρωστάνε, όχι τι χρωστάμε εμείς...

Ονειρεύομαι θα μου πεις τώρα, αλλά δεν κατάλαβα γιατί μόνο υποχρεώσεις έχω και όχι και δικαιώματα...

Edited by mdkarch
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντως για να πω και την ανησυχία μου εκτός των άλλων.....γράφουμε πολλοί λίγοι στο θέμα και σε αντίστοιχα θέματα....Δεν είναι καλό αυτό... Τι διάολο ρε φούστη μου μόνο εμείς έχουμε θέμα?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.