Μετάβαση στο περιεχόμενο

dib

Core Members
 • Περιεχόμενα

  3.938
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  7

Φήμη στην κοινότητα

837 Εξαιρετική

Σχετικά dib

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αττικής
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

6.064 profile views
 1. Πάρα πολύ σωστή η τοποθέτηση σου συνάδελφε Kan62 !!!! +1
 2. Απο τη στιγμή που ο Κτηριοδομικός του '87 στο άρθρο 1 δεν αναφέρει καμια κατηγορία περί ΚΥΕ ... όλα τα άλλα είναι παπαριές του διευθυντή !!!
 3. Είναι λάθος ... κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στις επιλογές του xml !
 4. Σύμφωνα με τη ΚΥΑ 31856/2003 και στη σελ. 17648 του ΦΕΚ, αναφέρεται αναλυτικά τι απαιτείται να προσκομιστεί στην υδομ για επιχωματωμένη δεξαμενή < 9m3 (Κατηγορία ΙΙ).
 5. dib

  Εξαίρεση από έκδοση ΠΕΑ

  Αν η επιφάνεια των 2 δωματίων είναι < 50τμ ... δεν ασχολείσαι καθόλου με το σύνολο του καταστήματος !
 6. dib

  Εξαίρεση από έκδοση ΠΕΑ

  Θεωρώ οτι, αν και αναφέρεται ως οδοντιατρικό εργαστήριο, πρέπει να εκδοθεί ΠΕΑ για το σύνολο του διαμερίσματος (χώρος εξέτασης, αναμονής, γραφείου, κουζίνας, WC ή λουτρού), δεδομένου οτι δεν ανήκει στα επαγγελματικά εργαστήρια (δηλ. χειρωνακτική εργασία όπως το εννοεί ο ΚΕΝΑΚ), αλλά σε επαγγελματικό χώρο που απο τις ανάγκες λειτουργίας του απαιτείται να θερμαίνεται και να ψύχεται. edit @georgegaleos ... +1 για τη παραπομπή στο ΣΕΠΔΕΜ !
 7. Η πλησιέστερη υποκατηγορία είναι αυτό που έγραψες στο αρχικό σου μήνυμα ... ζαχαροπλαστείο, καφενείο !
 8. Οπς ... να έχεις δίκιο συνάδελφε μου διέφυγε το ''προ '88'' ! Άρα μάλλον πάει όπως λές εσυ !
 9. Θεωρώ οτι απο τη στιγμή που με την άδεια ΕΕΜΚ κάνει εσωτερικές διαρρυθμίσεις (δεν λέει όμως σε ποιούς χώρους .. στα δωμάτια ή και στους κοινόχρηστους χώρους), αλλάζει η απόσταση όδευσης διαφυγής ... άρα θα πρέπει να συνταχθεί με το ΠΔ 41/18 !
 10. Το μπουγατσάδικο (συνήθως) είναι χώρος take a way (όχι ότι δεν μπορούν να κάτσουν μέσα να τη φάνε) ... ενω το αναψυκτήριο είναι ξεκάθαρο οτι είναι χώρος συνάθροισης κοινού. Συνεπώς θα το έβαζα ως συνάθροισης κοινού !
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.