Μετάβαση στο περιεχόμενο

dib

Core Members
 • Περιεχόμενα

  3.891
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  7

Φήμη στην κοινότητα

823 Εξαιρετική

Σχετικά dib

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αττικής
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

5.932 profile views
 1. Τι είναι το ΚΔΑΠ ? Άκυρο ... Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
 2. Αν και νωμίζω οτι δεν έγινε κατανοητό αυτό που σου έγραψα για την έκδοση των ΠΕΑ, πές της ευθυνόφοβης συμβολαιογράφου (και σε κάθε έναν απο αυτούς) να ανοίξουν τα στραβά τους και να διαβάζουν τις εγκυκλίους που τους στέλνει ο σύλλογος τους, σχετικά με τα τμ !!!!!
 3. Λοιπόν ... στη παρούσα κατάσταση βγάζεις ΠΕΑ για Α+Β1 ! Στη συνέχεια όταν ο ενοικιαστής αγοράσει το Α+Β(Β1+Β2), οι δύο ιδιοκτήτες (Α+Β) με υπ. δήλωση τους θα ζητήσουν στο σύστημα την ακύρωση του αρχικού ΠΕΑ (Α+Β1) και θα εκδωθεί νέο με το σύνολο των Α+Β Αν κάποιος συνάδελφος έχει άλλη άποψη ας την καταθέσει.
 4. Συνάδελφε για βάλε ενα σκαρίφημα της υπάρχουσας και μελλοντικής κατάστασης για να καταλάβουμε ...
 5. Ποιός θα κάνει καταγγελία ... ο μηχανικός ... ο ιδιοκτήτης ... ο ενοικιαστής ? !!!! Γίνε πιο σαφής ...
 6. Διάβασε το παραπάνω σχόλιο του @Vassilis.K. με το άρθρο 27 του Κτιριοδομικού Κανονισμού.
 7. dib

  Φύλλο ελέγχου λέβητα

  Λαμβάνεις τη μεγαλύτερη ... τα 150 KW.
 8. Αυτό ισχύει βάσει της Δ3/Α/6598 2012 (ΦΕΚ 976 Β) αλλά δεν θυμάμαι σε ποιά σελίδα το αναφέρει.
 9. #akis73 θεωρώ ότι είναι σχετικό αυτό που λές .. γιατί αν το υπόγειο (ανέξάρτητα αν είναι ΜΘΧ ή ΘΖ) είναι αποκλειστικής χρήσης απο το ισόγειο (που πιστεύω οτι είναι) και όχι κοινόχρηστο, τότε μελετάται και αυτός ο χώρος και προσμετράται στη συνολική επιφάνεια και λαμβάνεται αυτό σαν κριτήριο αλλαγής κατηγορίας ! Ανεξάρτητα αν η ΘΖ είναι < 250τμ.
 10. Μια συμβουλή στο διαχειριστή του κτηρίου για τον κοινόχρηστο πυροσβεστήρα αν χρειάζεται ή όχι αναγόμωση μπορείς να την δώσεις ... αλλά και δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις, καθόσον ανήκει στο κτήριο και όχι στο χώρο του γραφείου που είσαι ΤΑ!
 11. Το ταμπελάκι που έδειξες παραπάνω (και σου απάντησα) αναφέρεται στην απόδοση του boiler (αριστερά) ... και όχι στο λέβητα !!!!! Αρα δεν μπήκες στο κόπο να ελέγξεις το λεβητοστάσιο (λόγω άγνοιας της διαδικασίας του ΠΕΑ ) ... αρε παπάρα Στασινέ ... ΣΑΔΑΣ (?) και υπουργείο παιδείας ... τα πάντα όλα για να βγάλει ο κάθε (άσχετος με το αντικείμενο) μηχανικός 30-40-50 ευρώ Συνάδελφε μην το εκλαμβάνεις επι προσωπικού .. αλλά είναι η ωμή πραγματικότητα (με τις άσχετες ειδικότητες στην διαχείριση ενέργειας) !!!
 12. Η ονομαστική ισχύς είναι 6,8 KW και η αποδιδόμενη ισχύς 6.13 KW ... στο κουτάκι ισχύς θέρμανσης του buildingcert θα βάλεις τα 6,8 KW.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.