Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

...

το αφησατε ομως να εννοηθει για να μαζευτει κοσμος?

...

 

Λοιπόν τώρα θα απαντήσω και σε αυτό, αν και θα προτιμούσα κάποια πράγματα να λέγονταν επί τόπου και στη συνέλευση και όχι σε φορουμ. Εννοείται ότι και τα άλλα που λες τα σκεφτήκαμε. Δεν είναι εύκολες μερικές αποφάσεις και πολλές φορές το τι κάνεις έχει πολλά επιχειρήματα αντιφατικά μεταξύ τους.

Τα πρακτικά της απόφασης με το περιεχόμενο της τα πήραμε στις 17 Γενάρη, ένα μήνα μετά.

Τη λήξη της προθεσμίας την ξέραμε όμως εξαρχής και είπαμε να μην πάμε στις 30 που λήγει γιατί είναι πολύ τελευταία στιγμή και αν γίνει μια στραβή...τι κάνουμε. Η ημερομηνία αποφασίστηκε πριν τη λήψη των πρακτικών και είχε διαδοθεί. Είχαμε μοιράσει υλικό, που είχε γραφτεί από πριν... Το υποστηρίξαμε όσο καλύτερα γινόταν. Γιατί πως επικοινωνείς -μετά κιόλας- τη διαδικασία και τι προηγήθηκε, αλλά και γιατί κάνεις κάτι χωρίς να γίνεις κουραστικός, χωρίς να νιώθει ο άλλος που δεν κατέχει το θέμα ότι του μιλάς κινέζικα. Απλώς, έπρεπε να έχουμε μικροφωνική, ή κάτι τέτοιο. Την επόμενη φορά...Αλλά δεν τσακωθήκαμε κάτω, έμοιαζε έτσι, αλλά δεν έγινε έτσι ακριβώς.. Πλουραλισμός λέγεται, που μερικές φορές δεν είναι εύκολος, ούτε ωραίος..Αυτό που έγινε κάτω είναι ότι ένας είπε μια στρατηγική για την παρουσία μας στο ΔΣ που θεωρούσε αυτός ως σωστή ότι έπρεπε να κάνουμε, ένας διαφώνησε και είπε μια άλλη, ένας είπε μια τρίτη. Τελικά έγινε μια τέταρτη ως το δυναμικό αποτέλεσμα και των προθέσεων των παρευρισκόμενων. Ήταν ενδιάμεση μέρα μη αποφάσεων, αυτό είναι το διαδικαστικό πρόβλημα ακριβώς. Αλλά σημαντική και ως τέτοια, ενδιάμεση. Θα μπορούσε να είναι καθοριστική, που ήταν...Τα αποτελέσματα δεν δείχνουν αμέσως. Συνεχίζουμε, προσπαθούμε να μειώνουμε τα λάθη, αλλά όπως λέει, λάθη κάνει όποιος δουλεύει, όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη..

 

Καλώς έγινε ότι έγινε και όπως έγινε χτες, με μερικά άβολα σημεία.. Αυτή είναι η άποψη μου. Μια χαρά και προχωράμε εν μέσω σκότους και χάους και βρίσκουμε χαραμάδες.

Τα πράγματα δεν είναι στατικά. Εξελίσσονται. Ελάτε στη συνέλευση.

Edited by mdkarch
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντως την επόμενη φορά που θα θέλετε απλά να μαζέψετε κόσμο να μας το λέτε νωρίτερα να προγραμματίζουμε ανάλογα.....Να φέρνουμε τις γυναίκες μας πχ για ψώνια στην Αθήνα, τους φίλους...Ποιο πολλοί δεν θα είμαστε έτσι? 

 

Οι υπόλοιπες ειδικότητες μάλλον δεν μαζεύτηκαν τελικά γιατί ήξεραν και δεν είχαν όρεξη για βόλτα σωστά?

 

 

Αν σου φάνηκε ότι κάναμε βόλτα χτες ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις και τι είναι μια βόλτα και τι κάναμε χτες!!

Αν θέλετε να φέρετε φίλους και συγγενείς πάντως, ευπρόσδεκτοι, καιρός θα είναι να πάψει να έχει ισχύ η μέθοδος που αποσκοπεί στη διαίρεση του κόσμου σε συντεχνίες και ομάδες εργαζομένων.

Θα είμασταν και περισσότεροι σίγουρα!

Edited by mdkarch
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτο που κατατεθηκε απο τον εκπρ του ΤΕΕ

το οποιο μας δουλευει ψιλο γαζι μπορεις να το βγαλεις εδω?

μυστικο ειναι?

 

και κατι σημαντικο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΗΡΕ?

και αν ναι θελω το νουμερο

 

παντως εσεις τα κομματα για ολα ενα γιατι εχετε

θα μπορουσες να ρωτησεις τον ικαρο γιατι φανηκε ετσι

και οχι εξυπναδες και ατακες

Edited by OTTO_engine
Link to comment
Share on other sites

Δεν το έχω. Αν το είχα πρώτα στο site θα ανέβαινε πάντως. Το έχω ζητήσει και το περιμένω. Δεν σε αγνόησα.

 

Αλλά γιατί δεν τηλεφωνεί κάποιος στη γραμματέα της ΔΕ ΤΕΕ να του τη δώσει, αν την δίνουν? Αυτό σημαίνει αναλαμβάνω πρωτοβουλία. Και επειδή πραγματικά σε λίγο πρέπει να ετοιμαστώ να φύγω για μερικές μέρες, δεν μπορώ να το αναλάβω εγώ, αλλά και επειδή έκανα πολλά τις τελευταίες μέρες, αυτό μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος. Ελπίζω να μου επιτρέπετε...

 

Επειδή γράφω και εδώ, ίσως να βοηθούσε αν κοίταγες http://www.michanikos.gr/topic/37826-%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/page-4

 

Επίσης, σε εμένα που μιλάς ολίγον δεικτικά τώρα- αλλά δεν πειράζει, δεν ανήκω σε κόμμα. Άλλοι που συμμετέχουν στη συνέλευση ανήκουν. Δεν αποκλείουμε κανέναν.

Και ότι λέω το εννοώ, χωρίς εξυπνάδες και χωρίς ατάκες, κατά την άποψη μου. Καμιά φορά υπάρχουν και αιχμές..

Μάλιστα το είχα σκεφτεί σε κάποια φάση, μήπως για να φαινόμαστε περισσότεροι να φέρνουμε και συγγενείς και φίλους, αλλά ως σοβαρότερη στάση είπαμε να πάρουμε την οδό της πραγματικότητας και όσοι είμαστε είμαστε.

Γιατί τόση επιθετικότητα όμως, πραγματικά. Πρόβλημα δεν έχω να συζητήσω οτιδήποτε και να λύσω οποιαδήποτε απορία, εφόσον γνωρίζω κάτι και άρα μπορώ και να απαντήσω.

Edited by mdkarch
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

και κατι σημαντικο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΗΡΕ?

και αν ναι θελω το νουμερο

 

Επίσης, εννοείς εδώ ότι μπροστά σε τόσους μάρτυρες, όλους εμάς που είμαστε εκεί, ότι το τεε θα έκανε ότι θα κατέθετε την πρόταση, αλλά τελικά δεν πήρε πρωτόκολλο....Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο, να σου πω. Εσένα όχι?

Link to comment
Share on other sites

εγω ειμαι τυπολατρης

εσυ εσεις εκεινοι ειναι τυπικοι?

Edited by OTTO_engine
Link to comment
Share on other sites

ωραια εγω θελω το πρωτοκολλο

 

( μαρεσει που ελεγε "δε ξερω...!!! θελει πρωτοκολλο???!!!???" )

 

και φυσικα την "γνωμοδοτηση"

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.