Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επανασύνδεση ρεύματος σε σπίτι στην επαρχία


alexandra1

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

 

θα ithela να rotiso κάτι σχετικo με της επανασυνδέσεις. θέλω να κάνω διακοπή ρεύματος σε επαρχιακό σπίτι αλλά...μου λένε ότι για να κάνω μετά επανασύνδεση εκτός από τα τέλη επανασύνδεσης πρέπει να φτιάξω και κεραμοσκεπή γιατί είναι παραδοσιακός οικισμός (οι ντόπιοι το λένε αυτό). Sti δει στην αθήνα όπου ζω μου λένε ότι δεν γνωρίζουν για το δεύτερο. ξέρει κανείς κάτι να βοηθήσει? κάποιο νόμο ίσος?

 

Ευχαριστώ

Alexandra

Link to comment
Share on other sites

Αλεξάνδρα,

κάποια στιγμή αν θυμάμαι καλά το 2012 στο Δήμο Ναυπακτίας σε κάποιο παραδοσιακό οικισμό του είχε πάει κάποιο σχέδιο από το ΥΠΕΚΑ που ζητούσε μεταξύ των άλλων και θετική γνωμάτευση από το Δήμο ωστε να εγκριθεί από το ΣτΕ και να βγει Π.Δ. για υποχρεωτική κεραμοσκεπή στα κτήρια σε όλον τον οικισμό με το σκεπτικό να μην είναι ορατα κλιματιστικά, ρολόγια ΔΕΗ και κάποια άλλα.

Δες μήπως παίζει κάτι τέτοιο.

Πάντως προσωπικά θα μιλούσα απευθείας με την ΔΕΗ και αν μου έλεγαν κάτι τέτοιο θα το ζήταγα και γραπτά ή βάσει τίνος νόμου, απόφασης .... το ζητάνε.

Αυτά τα ολίγα ... που μάλλον δεν σε βοήθησα.!!!!

Link to comment
Share on other sites

νέο σχέδιο ηλεκτρολόγου και τέλη επανασύνδεσης σύμφωνα με ότι ισχύει εκείνη την ημέρα. Όσον αφορά τη σκεπή ,άν η οικοδομική άδεια την προέβλεπε  τότε μπορεί και να απαιτηθεί η κατασκευή της άν η ΔΕΗ σε παραπέμψει στη Υπηρεσία Δόμησης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Καλησπέρα κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

 Τελικά βρήκα την άκρη.Υπάρχει προσωρινή και ολική διακοπή ρεύματος. 

Στην προσωρινή μόλις ζητήσεις επανασύνδεση δεν χρειάζεται κεραμοσκεπή ενώ στην ολική χρειάζεται.Εκτός τα τέλη τα οποία τα πληρώνεις και στις 2 περιπτώσεις.

Οκ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.