Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βίλα Αμαλία», το κουδούνι θα χτυπήσει ξανά


Engineer

Recommended Posts

λεφτά υπάρχουν.....3εκ για μπογιατισματα...

δεν εχω τιποτα με το κτιριο αλλα λεφτα για ανακαινισεις κτιριων και ναων εχουν .... ολα αυτα ομως δεν φερνουν την αναπτυξη απλως συνεχιζουν αυτο που γινοταν εδω και 30 χρονια... πλατιες, πεζοδρομοι και καγκελα... 

γνωμη ειναι οτι θα επρεπε να το πωλήσουν σε ενα ιδιώτη να το κανει οτι θελει.... βεβαια ο κομμουνισμος θελει θυσιες... γιαυτο θα πληρωσουμε εμεις 26% φορο ... 

 

Τα 3εκ δεν είναι μονο για μπογιατίσματα, και τι σχέση έχει  26% φόρος? Σιγά τις πολλές ανακαινήσεις που κάνουνε. Και για εμένα (δεν μιλάω αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κτίριο που είναι γνωστό), καλύτερα να δίνει το κράτος χρήματα για την αναπαλαίωσή διατηρητέων παρά να τα πάρει ιδιώτης.

Από προσωπική εμπειρία οι ιδιώτες πολύ δύσκολα αγοράζουν τέτοια κτίρια πλήν κάποιων εξαιρέσεων, και αυτό γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος αναπαλαίωσης-στατικής ενίσχυσης ώστε το σπίτι να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής είναι τέτοιο που σπάνια θα αποσβεστεί με την οικονομική εκμετάλλευση του ακινήτου, επίσης ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η εγκληματικότητα του κέντρου της Αθήνας. Εξαιρέσεις αποτελούν κτίρια σε κεντρικούς δρόμους. Οπότε το πιθανότερο είναι να το πάρει κάποιος και μετά από καμιά 20ετία να μείνει εγκαταλελειμένο πάλι και να μην το αγοράζει κανένας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.