Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα,μήπως κάποιος έχει χρονοδιάγραμμα των ηλεκτρολογικών εργασιών που γίνονται σε οικοδομικά έργα;Βασικά με ενδιαφέρει κυρίως οι σειρά που πραγματοποιούνται οι εργασίες.Η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη.Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα.Αρχικά γίνεται το σκάψιμο αυλακιών επι των τοίχων όταν η οικοδομή βρίσκεται ακόμη στα τούβλα και πριν το επίχρισμα. Στην συνέχεια γίνονται οι σωληνώσεις.Τέλος, οι καλωδιώσεις.Όταν η οικοδομή είναι έτοιμη από οποιεσδήποτε οικοδομικές εργασίες, εγκαθιστώνται μπριζοδιακόπτες, πίνακες, μετρητές.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.