Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, 

 

 

Μόλις έβγαλα το ΜΕΚ Α τάξης και σκέφτομαι να το βάλω σε ένα ΜΕΕΠ Α1 προκειμένου να συμμετέχω σε κάποιες δημοπρασίες. Το πρώτο που θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέρφους που είναι έμπειροι στα δημόσια έργα είναι αν χρειάζεται κάποια τροποποίηση στην εφορία, ίσως στους ΚΑΔ που είναι δηλωμένοι  (oι οποίοι αφορούν υπηρεσίες μηχανολόγου μηχανικού).

 

 

Δεύτερη και σημαντικότερη ερώτηση είναι η εξής. Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε κάποια εταιρία με δελτίο παροχής υπηρεσιών, πράγμα που με γλυτώνει απ' τον συντελεστή φορολόγησης 26%, αλλά φορολογούμε σαν μισθωτός. Η πιθανή αλλαγή στην εφορία θα επηρεάσει αυτό το προνόμιο για την περίοδο που θα είμαι εργολάβος δημοσίων έργων αλλά δεν θα έχω πάρει κανένα έργο;

 

 

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.