Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΣΜΕΔΕ


dimitris83

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς πως υπολογίζονται οι ασφαλιστικές εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ; Έχω συμφωνήσει με μια εταιρεία να με προσλάβει μέσω επιδοτούμενου προγράμματος του ΟΑΕΔ με μηνιαίο μισθό 600 €. Από ένα αρχείο excel στο site του ΤΣΜΕΔΕ για μισθό 600 €, στο νέο ασφαλιστικό, για ασφαλισμένο κάτω πενταετίας, μου βγάζει πως οι εισφορές θα είναι 247,96 €/μήνα. Κάνω κάτι λάθος ή όντως τόσο θα επιβαρύνεται ο εργοδότης για την πρόσληψή μου; Περίμενα πως θα είναι μικρότερο το ποσόν.

Link to comment
Share on other sites

Με 600 μικτά κάτσε καλύτερα σπίτι σου να μην κουράζεσαι κιόλας. Τράβα σε καμιά καφετέρια 2-3 μέρες τη βδομάδα, περισσότερα θα βγάζεις.

Link to comment
Share on other sites

Κάτω από 693 ευρώ δεν θεωρείσαι μισθωτός για το ΤΣΜΕΔΕ που σημαίνει θα πρέπει να πληρώνεις εισφορές ελεύθερου επαγγελματία.

 

Όπως είπε και ο φίλος, πάνε σε καφετέρια δηλαδή

Link to comment
Share on other sites

Είναι το ποσό της 1ης ασφαλιστικής κατηγορίας βάσει του οποίου υπολογίζονται και οι ελάχιστες εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ. Αν είσαι κάτω από αυτό σαν μισθωτός πρέπει να πληρώνεις τη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.