Μετάβαση στο περιεχόμενο

1η επίσημη παρουσίαση του EliteCAD V.13 από την EliteSoft Europe!!


EliteSoft Europe

Recommended Posts

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Με ιδιαίτερη χαρά, η EliteSoft Europe και η Messerli AG σας προσκαλούν στην 1η επίσημη παρουσίαση της τελευταίας έκδοσης του EliteCAD V.13, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουλίου.

 

Δείτε το ακόλουθο βίντεο

 

 

Παρακολουθήστε μέσω του υπολογιστή σας, μία αναλυτική παρουσίαση του αρχιτεκτονικού προγράμματος EliteCAD και αποκτήστε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του.

 

Αν σας εντυπωσιάζουν οι δυνατότητες του EliteCAD και θέλετε να μάθετε περισσότερα…. ελάτε να γνωρίσετε για πιο λόγο το EliteCAD είναι το απολυτό πρόγραμμα BIM για την Αρχιτεκτονική

Είναι ευκαιρία να γνωρίσετε μια ολοκληρωμένη λύση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που καλύπτει από την 2D σχεδίαση και την 3D μοντελοποίηση έως τον φωτορεαλισμό και τα κατασκευαστικά σχεδία

 

Εάν θέλετε να δείτε ζωντανά το EliteCAD, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν Webinar, πατώντας το παρακάτω link

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 

Χωρίς εγγραφή δεν θα μπορέσετε να λάβετε το e-mail με την σύνδεση στο σεμινάριο. Η εγγραφή απαιτεί ελάχιστα στοιχεία από εσάς. Για την παρακολούθηση δεν χρειάζεστε κάποιο επιπλέον εξοπλισμό, παρά μόνον μία σχετικά καλή σύνδεση Internet.

 

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Η ομάδα της EliteSoft Europe

www.elitesoft.eu

 

 

post-85829-0-11053500-1405534185_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση… Ήδη έχουμε ενημερωθεί για το hacking της ιστοσελίδα μας  και θα προσπαθήσουμε άμεσα να αντικαταστήσουμε το πρόβλημα.

Δεν είναι κακόβουλη η ιστοσελίδα μας όμως δυστυχώς υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.