Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιοχή Νομισματοκοπείου


Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω στην περιοχή του Νομισματοκοπείου και μέχρι βόρεια όπου φθάνουμε στη Χαλανδρίου-Αγίας Παρασκευής, η περιοχή έχει μπει στο σχέδιο, έχει ΓΠΣ ή κάτι τέτοιο; 8-) Αναφέρομαι στις ιδιοκτησίες που τώρα μοιάζουν να είναι εκτός σχεδίου, δηλαδή διάφορα παραπήγματα, εγκαταστάσεις με ασβέστη κτλ

 

Περιοχή ενδιαφέροντος

Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο μέρος της περιοχής στη οποία αναφέρεσαι είναι ακόμα εκτός σχεδίου πόλεως. Συγκεκριμένα η ζώνη που ακολουθεί την ευθεία από το σταθμό Μετρό Χαλάνδρι (ένα μέρος του μετρό είναι στην εκτός σχεδίου περιοχή) μέχρι το σημείο που συναντά την οδό Αγίας Παρασκευής, και από εκεί μέχρι το Νομισματοκοπείο. Είναι η περιοχή στην οποία παρατηρούνται οι περισσότερες παράγκες – αποθήκες, αδιαμόρφωτες εκτάσεις. Δεν γνωρίζω πότε θα ενταχθεί η περιοχή , και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι φορείς δεν είναι σαφής στο θέμα. Πάντως γνωρίσω πως έχουν γίνει ήδη σχέδια από το Δήμο Χαλανδρίου με προτάσεις για την διαμόρφωση της περιοχής, καθορισμό χρήσεων γης, όρων δόμησης και λοιπά. Στην συμβολή της οδού Αγ. Παρασκευής με την εκτός σχεδίου ζώνη είναι και ο προβλεπόμενος σταθμός μετρό "Αγ. Παρασκευή" ([schild=11 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]prototipo onoma[/schild])

post-8869-131887216202_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

respect για την απάντηση :shock: :D

 

Αυτή η κόκκινη ζώνη που δείχνεις στο απόσπασμα από το GE είναι από κάποιο kml; Θα μπορούσες να μου στείλεις κάτι τέτοιο; :wink:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν τα γνωρίζω και τόσο τα Kml. :wink: Για την πάνω Φώτο πήρα την εικόνα από Google maps,όπως παραπέμπεις στη δημοσίευση, και πέρασα με το Photoshop τη ζώνη με κόκκινο για να φανεί καλύτερα . Αν σε βοηθάει έχω το αρχείο για τη συγκεκριμένη περιοχή σε AutoCAD.

Link to comment
Share on other sites

Δεν σας ξέχασα cadm8 και TheoTDM900. Δεν πρόλαβα να στείλω το αρχείο νωρίτερα. Είναι μεγάλο και δεν μπορούσα να το κάνω upload οπότε έκανα την πρώτη μου προσπάθεια να το περάσω μέσω Rapid Share και ο θεός μαζί μου. :) Το σχέδιο είναι όπως το πήρα από το Δήμο Χαλανδρίου. Στην αρχή πετάει ένα παραθυράκι “ Select shape File” – απλά πατάτε το “x” – μη του δώσετε σημασία

http://rapidshare.com/files/171559509/Xalandri_-_Poleodomiki_Protasi_Gia_tin_ektos_E.S.P_perioxi.dwg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.