reizopoulou Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 at 09:32 πμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 at 09:32 πμ Καλησπέρα σας θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα δίλλημα που έχω.Θέλω να τακτοποιήσω ένα μέρος του υπογείου μου κ έναν ημιυπαίθριο χώρο συνολικά 47τμ.έχω υπόλοιπο δόμησης 150τμ γιατί δεν έξάντλησα τον συντελέστη δόμησης.Οικονομικά είναι πιο καλά να πληρώσω το παράβολο κ σε τρία χρόνια να βγάλω την άδεια ή να το έντάξω τώρα κ να πλήρωσω το πρόστιμο?Το πρόστιμο είναι περίπου στις 5.500 με 6.000 ευρώ Σας ευχαριστώ
yian Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 at 09:40 πμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 at 09:40 πμ Συνυπολογίστε και την αμοιβή του μηχανικού, τόσο για τη περίπτωση της ρύθμισης όσο και για την περίπτωση της άδειας. Η άδεια σας κατοχυρώνει πλήρως από την στιγμή της έκδοσής της ενώ η ρύθμιση είναι το πρώτο βήμα της δια βίου νομιμότητας του ακινήτου (εάν και όποτε έρθει αυτή). Ωστόσο η έκδοση άδειας προυποθέτει και μια σειρά ελέγχων για να διαπιστωθεί εάν όντως μπορεί να εκδοθεί. Περισσότερα θα σας πει ο μηχανικός σας, τόσο για το κοστολόγιο κάθε περίπτωσης όσο και για το εάν έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε νομιμοποίηση μέσω οικοδομικής άδειας.
reizopoulou Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 at 10:07 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 at 10:07 πμ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα