Μετάβαση στο περιεχόμενο

βοηθεια με τοπογραφικο


Recommended Posts

Πελατης μου εχει ενα οικοπεδο στο Γαυριο της Ανδρου. Ισχυ εκει εχει το ρυμοτομικο σχεδιο του Οθωνα του 1849 !!!! το οποιο δεν εχει εφαρμοστει. Το συμβολαιο αναφερει οικοπεδο περιπου 300 τ.μ. με το σπιτι που εχει χτιστει νομιμα με αδεια οικοδομης. Τα προβληματα που θελω συμβουλη ειναι 2.

 

1. μεσα απο το οικοπεδο διερχεται δρομος που δεν ειναι δημοτικος και εχει διανοιχτει παρανομα και κατω περναει αποχετευτικος αγωγος.ολα αυτα εγιναν πριν απο περιπου 20 χρονια. σε ερωτηση μου στην τεχνικη υπηρεσια για την αποφαση με την οποια εγινε η αποχετευση και ο δρομος μου ειπαν οτι δεν εχουν. ο πελατης μου θελει απομακρυνση του δρομου. η ερωτηση μου ειναι αν επιτρεπεται η διελευση αποχετευσης μεσα απο ιδιωτικα οικοπεδα και αν εχει δικαιωμα ο πελατης μου να σπασει απο το οικοπεδο του τον δρομο και την αποχετευση.

 

2. το ρυμοτομικο του Οθωνα που δεν εχει εφαρμοστει, θεωρητικα περναει μεσα απο κτισμενα σπιτια και συγκεκριμενα στον πελατη μου χωριζει το οικοπεδο του σε δυο μικροτερα. η ερωτηση μου ειναι η εξης. αφου δεν υπαρχουν επαρκη στοιχεια απο το ρυμοτομικο του οθωνα, πως μπορω να δειξω απο που διερχονται οι δρομοι αφου δεν εχω καποιο οροσημο; και πως μπορουν να ισχυριζονται οτι το οικοπεδο τεμαχιζεται αφου δεν μπορει κανεις να μου δειξει στο εδαφος τους δρομους του ρυμοτομικου; να σημειωσω οτι ολη η περιοχη εχει κτιστει λαθος αφου δε συμβαδιζει με το ρυμοτομικο.

 

πως μπορει ο πελατης μου να διεκδικησει ενιαιο οικοπεδο και να βγει απο το ρυμοτομικο του 1849 το οποιο δεν εχει εφαρμοστει; στην πραγματικοτητα το χρησιμοποιει σαν ενιαιο αφου δεν εχει διανοιχτει δρομος αλλα δεν μπορει να το περιφραξει

 

Συνάφελφε, μην κάνεις διαδοχικές δημοσιεύσεις!!

DIMITRIS80

Edited by DIMITRIS80
Link to comment
Share on other sites

δξ τι εγινε με τον Οθωνα,...

[εκεινες τις μερες ελλειπα...]

 

αλλά

δες αν σε αυτο βρισκεις καποια αναφορα που σε βοηθαει......

 

 

ΖΟΕ Γαυρίου νήσου Άνδρου (Κοινότητα Γαυρίου εκτός εγκ/νου ρυμοτομικού σχεδίου και εκτός ορίων οικισμών)
Link to comment
Share on other sites

εγω ειμαι εντος εγκεκριμενου ρυμοτομικου

 

εχω ηδη παει στην περιοχη, εχω κανει τις μετρησεις μου, εχω παει 2 φορες στην τεχνικη υπηρεσια

Edited by DIMITRIS80
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.