Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογές για μετρητή ΔΕΗ με παλιά ασφάλεια


voxson

Recommended Posts

nvel δινει τωρα η δεη τετοιες γραμμες? Απο μονοφασικες δινει κατι αλλο εκτος απο 03 και 05? Ομοιως για 3φ δινει 1α κ 2α?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 25
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν το γνωρίζω, μπορεί σε ειδικές εγκαταστάσεις (πχ πίλλαρ)  έχει τύχει να βάλω σε δρομους πίλλαρ αυτοματισμού με ελάχιστη ισχύ και μετρητή αλλά δεν θυμάμαι ασφάλεια

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω, οτι αυτο που σε συμφερει ειναι να ζητησεις απο την δεη αλλαγη της παροχης σου σε μονοφασικο ενισχυμενο, αλλαζοντας το παροχικο σου καλωδιο, εναν γενικο διακοπτη, μια γεν. ασφαλεια και το ρελε θα εισαι κομπλε, φυσικα θα χρειαστεις μετα και την υδε οπου θα την καταθεσεις στην δεη. 

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ, απλά μιλάμε για παλιό διαμέρισμα σε ψηλό όροφο που βάφτηκε πρόσφατα και όσο να'ναι υπάρχει μια φασαρία να γίνει.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας γιατί αν συμβεί το κακό εσάς θα κυνηγάνε. Μην παίρνετε τεράστια ευθύνη για ένα ξεροκόματο.

 

Ειδικά τώρα που ο κόσμος στράφηκε στην ηλεκτρική θέρμανση, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και ειδικά οι παλιότερες βρίσκονται στα όριά τους.

 

Τις προάλλες πήγα σε παλιό διαμέρισμα που ο θερμοσίφωνας έπαιρνε από εναμισάρι με 20άρι μικροαυτόματο, χώρια 16άρις μικροαυτόματος πάλι σε εναμισάρι καλώδιο.Εννοείται δεν υπέγραψα τίποτα.

 

Εάν ο ιδιοκτήτης δεν έχει διάθεση να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις σας του κάνετε σαφές πως δεν εκδίδετε ΥΔΕ. Στο κάτω κάτω για την δική του ασφάλεια πρόκειται.

Link to comment
Share on other sites

Και ο κεηε και ο 384 εχουν λιγο φουσκωμενους τους υπολογισμους φορτισεων καλωδιων υπερ της ασφαλειας, αλλα 1.5αρι στα 20Α οχι, αυτο δεν το εχω δει ποτε.... Οι υδε ειναι σπορ για οσους τους αρεσει η αδρεναλινη

Link to comment
Share on other sites

Ιδού τα πειστήρια. Προφανώς αλλάχθηκε ο πίνακας χωρίς να αντικατασταθούν και τα καλώδια.

 

 

post-27472-0-34495300-1421104798_thumb.jpg

Edited by JasonK
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.