Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μείωση πλάτους δρόμου - τροποποίηση σχεδίου


Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής ζήτημα:

 

Για δρόμο εντός σχεδίου πόλεως (αποτελεί και όριο του σχεδίου), έγινε τροποποίηση για την μείωση του πλάτους της από 20μ σε 12μ. Έχει βγει το ΦΕΚ, αλλά η πράξη αναλογισμού που έγινε για την εφαρμογή της τροποποίησης και για να διανοιχθεί ο δρόμος σε τμήμα που ήταν αδιάνοικτος δεν κυρώθηκε. Σήμερα τι ισχύει? Αυτό που ίσχυε πριν την τροποποίηση ?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ roka. Δηλ. ο δρόμος θεωρείται αδιάνοικτος εφόσον, αλλού δεν έχει το πλάτος των 12,00m και αλλού δεν έχει διανοιχθεί ακόμα. Βεβαίωση υψομέτρου για οικόπεδο που έχει πρόσωπο σ΄ αυτό τον δρόμο (εντός σχεδίου) μπορώ να δώσω?

Link to comment
Share on other sites

Βεβαίωση υψομέτρου θα πάρεις απ το δήμο. Αλλά ο αδιάνοικτος δρόμος είναι κι αδιαμόρφωτος οπότε πως θα σου δώσουν βεβαίωση για υψόμετρα;

Link to comment
Share on other sites

Φίλε roka, δουλεύω στον Δήμο. Στο κομμάτι που είναι το οικόπεδο ο δρόμος έχει ασφαλτοστρωθεί και έχουν μπει και τα κράσπεδα, δεν έχουν κατασκευαστεί τα πεζοδρόμια. Αυτό δεν θεωρείται διαμόρφωση? Το πλάτος είναι περίπου 12μ.

Link to comment
Share on other sites

αν ο δρόμος μπροστά στο οικόπεδο είναι ασφαλτοστρωμένος δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να δώσεις βεβαίωση υψομέτρου, διαφορετικά θα ζητούσες υψομετρική μελέτη

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ ΔΑΝΑΗ. Στη βεβαίωση θα αναφέρω μόνο ότι είναι διαμορφωμένος στο τελικό του υψόμετρο, και δεν θα αναφέρω ότι είναι διανοιγμένος πλήρως εφόσον δεν εφαρμόστηκε η τροποποίηση, Συμφωνείς ?

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που έχει γίνει ασφαλτόστρωση της οδού και υπάρχουν κράσπεδα, θεωρείται ότι έχει γίνει διαμόρφωση στην οριστική στάθμη άρα δίνεις άφοβα βεβαίωση υψομέτρου. Αυτή θα τη δώσεις για το οικόπεδο στο οποίο γίνεται η αίτηση. Το ότι δεν έχει διανοιχθεί ο δρόμος σε όλο του το πλάτος και καθ΄ όλο το μήκος του είναι άλλο ευαγγέλιο που εφόσον εργάζεσαι σε Δήμο (Τεχν. Υπηρ. απ' ότι κατάλαβα) θα πρέπει να αρχίσει να σε απασχολεί σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. ΕΔΩ έχω ανεβάσει την εγκύκλιο 25/87 που αναφέρεται στις Οικοδομικές Άδειες σε οικόπεδα που βαρύνονται με αποζημίωση λόγω ρυμοτομίας. GRTOPO εδώ και 4 μήνες δουλεύω σε μικρό δήμο όπου παρόμοια προβλήματα με αδιάνοικτους δρόμους είναι δυστυχώς ο κανόνας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.