Irini Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Μισό λεπτό γιατί το έχασα λίγο. Αν υπάρχει ένα ασκεπές, μπορείς να πας να καταθεσεις φάκελο στην Πολεοδομία για να φτιάξεις τη στέγη? Αφου χωρίς στέγη, δε νοειται κτίσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Δηλαδη αν εχω ενα σπιτι του παππου μου που μετα απο τα τοσα χρονια επεσε η στεγη...σημαινει οτι δεν υφισταται και το σπιτι; Οχι βεβαια. Το σπιτι υπαρχει και βγαζει αδεια για επισκευη-ανακατασκευη-νεα...οτι αρμόζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irini Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 (edited) Αυτή τη συζήτηση, ή μάλλον διαμάχη, την έχω κάνει με υπάλληλο πολεοδομίας. Από τη στιγμή, λέει, που δεν υπάρχει στέγη, δε νοείται πλέον κτίσμα, αλλά απλά κάποιοι τοίχοι που στέκουν. Ας φρόντιζες, λέει, να επιδιορθώσεις τη στέγη ή να την αντικαταστήσεις, πριν πέσει. Υ.Γ. εγω εχω στο νου μου περιπτωση του στυλ, πετροχτιστο προ του 1955 που δεν εχει οικοδομικη αδεια... Edited Απρίλιος 6 , 2016 by Irini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα