Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η ερώτηση είναι κατά τον τίτλο του παρόντος θέματος. Θα προτιμούσα να αποφύγω το Νομό Χανίων διότι είμαι ανατολικότερα. Από μερικά τηλέφωνα που πήρα (ή δεν βρήκα ανταπόκριση) φαίνεται πως κάποια σεμινάρια που παρουσιάζονται μετά από εύρεση google δεν είναι πλέον ενεργά. Η εταιρία με την επωνυμία europrospect που εδρεύει στο Ηράκλειο με ενημέρωσε πως όταν συγκεντρωθούν ονόματα θα γίνει κάτι.

Δημοσιεύτηκε

Αυτό με την συγκέντρωση ατόμων παίζει παντού. Και στην Αθήνα αν απευθυνθείς σε φορέα θα σου πούνε οκ κρατάμε την συμμετοχή σου αλλά θα περιμένουμε να μαζευτούν περισσότεροι και όταν μαζευτούν θα σε ενημερώσουμε, ειδικά για σεμινάρια λεβήτων και εγκαταστάσεων κλιματισμού είναι πολύ συχνό.

  • 10 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.