Jump to content

curzondax

Core Members
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Days Won

  5

curzondax last won the day on July 10

curzondax had the most liked content!

Community Reputation

19 Ουδέτερη

About curzondax

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Alpha Quadrant
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Πάλι σε μένα κάνει προσωπική επίθεση; Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά του με την αποφυγή της απόλυτης ισοπέδωσης των πάντων σε "Άγιους Έλληνες" και "Σατανικούς Ξένους" αφού αυτά τα πράγματα έπρεπε να είναι ξεκαθαρισμένα και από παιδιά. Προσωπικά θα τον αγνοώ από τώρα αλλά παρακαλώ τη διεύθυνση να κάνει κάτι για τις προσωπικές επιθέσεις τύπου "είσαι Γκέμπελς".
 2. Όλα θα λυθούν αν υπάρχει αποζημίωση για την απόθεσή τους. Όσον αφορά το δικό μας πρόβλημα, ζήτα αμοιβή που σε εκφράζει.
 3. ΥΓ ο τίτλος δίνει την εντύπωση ότι "αυθαίρετα κατατέθηκε η τροπολογία" αν δεν προσέξεις τη διπλή τελεία Δεν αρκεί για τις εκπτώσεις να φτάσεις μόνο μέχρι το στάδιο "Υπαγωγή" και όχι σε περαίωση; Αν και ίσως εννοείς ότι δε θα μπορούσε να ξεκινήσει να ερευνά καν το οποίο στέκει πολύ.
 4. Γίνεται να είναι κατηγορία 3, και 1 ταυτόχρονα; Αναρωτιέμαι αν οι πρόσθετες απαιτήσεις της 3 αγνοούνται σε περίπτωση 1.
 5. Εννοώ ότι έχει τα στοιχεία, ερεύνησε και είδε ότι υπήρχαν όντως και τώρα όχι. Αναρωτιέμαι αν κάπου αναφέρεται ρητώς η περίπτωση (σε διατάξεις).
 6. Και γω αυτό πήγα να πω, αλλά για να είμαστε πλήρεις μήπως υπάρχουν θέματα αυθαίρετης κατεδάφισης ή κάτι παρεμφερές αυτού;
 7. Δε θα βρεις εύκολα Μηχανικό που το έχει σκεφτεί πάνω από 10 δευτερόλεπτα και θα σου πει ότι εξορισμού είναι κακά κάποια καθιερωμένα συστήματα διότι οι ενστάσεις συχνά έρχονται λόγω πρακτικών προβλημάτων όπως η αγορά υλικών και εργολάβων ή η παράλογα υπερβολική πίστη πολλών εργοδοτών για τον μάστορά τους. Μηχανικοί που είναι με το μέρος σου συχνά θα κατηγορήσουν άλλους Μηχανικούς ότι δεν έχουν τις γνώσεις να προχωρήσουν. Εν πάση περιπτώσει το θέμα είναι πιο πολύπλοκο από το "δεν ξέρουν" ή "δε θέλουν" ή "δε μπορούν" διότι συχνά είναι "δεν τους αφήνουν" ή συνδυασμός αυτών.
 8. Αν είναι κατηγορία 1 (δηλαδή αν η επέκταση έγινε από κατασκευής) ίσως είναι ΟΚ, αλλά λόγω της απαίτησης ελεύθερου ύψους 3 μέτρων για την κατηγορία 3, θα με ενδιέφερε να δω αν κάποιος δεν συμφωνεί σε περίπτωση που έχεις μικρότερο ελεύθερο ύψος (και επειδή παρατήρησα ότι κάποιος ρωτούσε ακριβώς το ίδιο πράγμα σε παλιότερη ανάρτηση και δε βρήκα απάντηση).
 9. Εδώ φαίνεται να το περνάει με κενό, εννοώ χωρίς καν να προσθέσω space, εκτός και αν έχω νεότερη έκδοση.
 10. Η Κρήτη ήταν Οθωμανική πριν 150 χρόνια και η Κρητική Πολιτεία έγινε μέρος της Ελλάδας το 1913. Η απόφαση του Αρείου Πάγου στηρίζεται και σε δικαιώματα από τον Ιόνιο Αστικό Κώδικα έως το 1929. Δεν ξέρω αν αυτό κάνει ακόμα πιο πλεονεκτική ή το αντίθετο τη θέση του ανθρώπου αλλά με βάζει σε σκέψεις μήπως το παράθυρο είναι διατηρητέο στοιχείο λόγω ιστορικότητας της κατοικίας.
 11. Λάξευσε το βουνό, και έτυχε να έχει σίδερα και τσιμεντοσανίδα και υπόγειο σπήλαιο εκεί, /s.
 12. Πήγα και γω να ρωτήσω διαφήμιση δεν είναι αυτό; Μου θυμίζει το ξακουστό επεισόδιο του South Park https://www.youtube.com/watch?v=z696bTiP8Ro
 13. Εννοούσα ότι ο νόμος επιτρέπει τη ρύθμιση με εξάντληση του ΣΔ. Ανέφερα εκείνο το άρθρο - ως αρχή - γιατί φαίνεται εύκολα από εκείνο πώς αλλάζουν και οι κατηγορίες ανάλογα με εκείνον τον παράγοντα. Π.χ. σε κάποιες περιπτώσεις πάνε σε κατηγορία 5 λόγω αυτού ή στην 1 δεν εξετάζεται.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.