Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πίνακας Υπολογισμών ΚΕΝΑΚ


free

Recommended Posts

Καλημέρα σας, και συγνώμη αν το θέμα που δημιουργώ θα μπορούσα να το εντάξω κάπου αλλού.

Έχω κάνει ένα excel αρχείο για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων που ζητάει το πρόγραμμα του Τ.Ε.Ε. Νομίζω ότι έχω συμπεριλάβει όλα τα δεδομένα από το Τ.Ο.Τ.Ε.Ε. και έχω δημιουργήσει τους ανάλογους πίνακες υπολογισμών με τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

Μπορεί να έχω παραλείψει κάτι ή να έχω κάνει λάθος ως προς την κατανόηση των υπολογισμών, για αυτό θα ήθελα αν δεν σας δημιουργώ κάποιο πρόβλημα να το επισημάνεται.

Επίσης δεν είμαι καθόλου καλός γνώστης των τύπων στο excel ώστε να εξάγονται αυτόματα τα αποτελέσματα με την εισαγωγή μόνο των γεωμετρικών στοιχείων. Αν σας είναι εύκολο και μπορείτε να βοηθήστε θα το εκτιμούσα. Αν ολοκληρωθεί πιστεύω πως θα λύσει τα χέρια σε αρκετούς συναδέλφους λόγω της απλότητάς του και των βημάτων που ακολουθούν την εξέλιξη του προγράμματος για την δημιουργία του Ενεργειακού Πιστοποιητικού.

Και πάλι σας ευχαριστώ και καλή σας συνέχεια!!

Πίνακας Υπολογισμών ΚΕΝΑΚ.xlsx

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλημέρα σας, ....Αν σας είναι εύκολο και μπορείτε να βοηθήστε θα το εκτιμούσα. Αν ολοκληρωθεί πιστεύω πως θα λύσει τα χέρια σε αρκετούς συναδέλφους λόγω της απλότητάς του και των βημάτων που ακολουθούν την εξέλιξη του προγράμματος για την δημιουργία του Ενεργειακού Πιστοποιητικού.

Και πάλι σας ευχαριστώ και καλή σας συνέχεια!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.