Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Γενικος Εξοπλισμος Μηχανολογου Μηχανικου


evetsou

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

 

Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον απαραιτητο εξοπλισμο που πρεπει να εχεις ενας μηχανολογος μηχανικος κατα το ξεκινημα του. Εννοω απο αποψη λογισμικων, συσκευων απαραιτητων για την λειτουργια του γραφειου κτλ. Καθοτι εντελως καινουρια σκεφτηκα να κανω μια ερωτηση σε εσας σε περιπτωση που μου διαφευγουν καποια πραγματα για τα οποια μπορει να ειναι απαραιτητα.

Link to comment
Share on other sites

Αναλογως με τι θα ασχοληθεις.Εναν υπολογιστη οπωσδηποτε, autocad μπορει να σε χρειαστει, μετρο-κορδελα, κινητο με καλη φωτογραφικη μηχανη. Αυτα ειναι τα βασικα.

Link to comment
Share on other sites

Λογικα για αρχαρια θα ασχολουμαι με ψιλοπραγματα..καμια πυρασφαλεια....τετοια πραγματα. Ισως στην αρχη να εχω μελετες σχετικα με φορτηγα κτλ που να κανουν μετατροπες. Απο εκτυπωτες τι ακριβως θα χρειαστει?

Link to comment
Share on other sites

Πλοττερ δεν εχω εγω κ δεν μου χρειαστηκε ποτε.Εναν απλο λειζερ εγχρωμο εχω κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Link to comment
Share on other sites

Παρε ειτε εγχρωμο λειζερ, ειτε ασπρομαυρο και κανενα φτηνο πολυμηχανημα για εγχρωμες...  Αν θες την γνωμη μου, παρε τιποτα της προκοπης. Προσωπικα εχω ασπρομαυρο kyocera, τυπωνει σφαιρα, διπλης οψης, το τονερ για 7200 σελιδες κανει γυρω στα 70 ευρω (γνησιο). Ξεχνας να το αλλαξεις. Κριμα που στην αρχη που ειχα λεφτα δεν εσκασα λεφτα για να παρω ενα εγχρωμο πολυμηχανημα λειζερ.... το συγκεκριμενο το ειχα παρει 3 κατοσταρικα. Και η brother και η herox εχουν καλα μηχανακια. 

 

Καλες δουλειες και υπομονη... θα καταλαβεις γιατι  :smile:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.