Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω αφρικανικής σκόνης και θυελλωδών νοτιάδων


Engineer

Recommended Posts

Η πυκνή σκόνη που μεταφέρεται από την Αφρική εξαιτίας των θυελλωδών νοτιάδων που πνέουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα, ενώ δεν λείπουν και τα προβλήματα τόσο στην ορατότητα όσο και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

 

 

Την ήδη δύσκολη κατάσταση αναμένεται να επιδεινώσει το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 

Πυκνή σκόνη έχει «σκεπάσει» από το πρωί την Αττική, ενώ στην Πελοπόννησο η σκόνη ήταν τόσο πυκνή που "εξαφάνισε" τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στην Κρήτη, όπου στα Χανιά ο δήμαρχος αποφάσισε να κλείσουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο. Στην απόφαση επισημαίνεται ότι τα σχολεία κλείνουν λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή των Χανίων, με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς νότιους ανέμους.

 

 

Επίσης, την προσοχή των οδηγών που κινούνται στη νέα εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου αλλά και την παλαιά εθνική οδό των νομών Χανίων και Ρεθύμνου εφιστά, με ανακοίνωσή της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης. Προβλήματα έχουν προκαλέσει και στην ανατολική Κρήτη οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που πνέουν, από χθες το βράδυ, στο νησί.

 

Posted Image

 

Πηγή: http://www.cnn.gr/ne...n#ixzz43kOkcw3h

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.