Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαράνε... σφυράκια πλειστηριασμών για πάνω από 500 ακίνητα


Engineer

Recommended Posts

Ο Γολγοθάς για συγκεκριμένους κακοπληρωτές δανείων ξεκινά μετά το Πάσχα καθώς οι τράπεζες είναι έτοιμες να ενεργοποιήσουν τους πλειστηριασμούς.

 

Περισσότερα από 500 ακίνητα, μεγάλης αξίας, αναμένεται να βγουν στο σφυρί, με τα περισσότερα από αυτά να βρίσκονται στην Αττική αλλά και αρκετά σε νησιά του Αιγαίου. Οι τραπεζίτες επιχειρούν έτσι να «εκφοβίσουν» τους στρατηγικούς «τζαμπατζήδες» που δεν πληρώνουν τα δάνειά τους. Πρόκειται κυρίως για εξοχικές κατοικίες ή δεύτερα σπίτια σημαντικής αξίας, πολλά εκ των οποίων συνδέονται και με επιχειρηματίες που τα έβαλαν ως ενέχυρο.

 

Εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να δώσουν χρήματα και τα περισσότερα ακίνητα θα ενταχθούν στα χαροφυλάκια των τραπεζών.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, από το 40% των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων περί τους 30 χιλιάδες δανειολήπτες δεν πληρώνουν γιατί δεν θέλουν κι όχι γιατί δεν έχουν. Μάλιστα, δεν προβαίνουν σε ρυθμίσεις που η τράπεζα τους καλεί να κάνουν προκαλώντας ακόμη περισσότερο εκείνους που κάνουν τα πάντα για να πληρώσουν τις δόσεις τους.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/e...po_500_akinita/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.