Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επανέναρξη εργασιών στις Σκουριές


Recommended Posts

Επανέναρξη εργασιών στις Σκουριές
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Eldorado Gold
ΕΛΛΑΔΑ
11:53

09/05/2016
Επανέναρξη εργασιών στις Σκουριές

 
 Πράσινο φως έλαβε η «Ελληνικός Χρυσός» από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την επικαιροποιημένη τεχνική μελέτη που αφορά το έργο στις Σκουριές της Χαλκιδικής, όπως επιβεβαίωσε με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η καναδική εταιρεία Eldorado Gold.

Η έγκριση της τεχνικής μελέτης, αναφέρει η Eldorado, επιτρέπει στην «Ελληνικός Χρυσός» να ξαναρχίσει τις κατασκευαστικές δραστηριότητες στο εργοτάξιο στις Σκουριές, οι οποίες είχαν ανασταλεί τον φετινό Ιανουάριο.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη λήψη της έγκρισης αυτής και πολύ ενθαρρυμένοι από τη συνεχή επικοινωνία μεταξύ της "Ελληνικός Χρυσός" και του υπουργείου και των τεχνικών υπηρεσιών του. Αυτή η εποικοδομητική εργασία συνέβαλε σε άλλες πρόσφατες εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της άδειας για τις κατασκευές στις Σκουριές (Φεβρουάριος του 2016) και την άδεια για τις εγκαταστάσεις στην Ολυμπιάδα (Μάρτιος 2016). Πιστεύω ότι τώρα υπάρχει μία πολύ βελτιωμένη κοινή αντίληψη, εκτίμηση και ευθυγράμμιση μεταξύ της εταιρείας και του υπουργείου όσον αφορά στα σημαντικά οφέλη που μπορεί να έχει η ελληνική κοινωνία και οικονομία από τη συνεργασία για την αξιοποίηση με υπευθυνότητα των ορυκτών πόρων στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε στη συνεργασία με το υπουργείο για να προωθήσουμε τα έργα στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα για το όφελος όλων των ενδιαφερόμενων» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Πωλ Ράιτ.

 

 

υγ

τελικα ο Σκουρλετης απεδειξε οτι

μπορει να ειναι...

 

και με τον χρυσό και με τον αντίχρυσο...

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.