Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα αγροτεμαχίου με πρόσοψη σε δημοτικό δρόμο


Recommended Posts

Καλημέρα σας,

 

 

Στοιχεία για το αγροτεμάχιο:

 

Το αγροτεμάχιο, εμβαδού 1248 τμ (21,90χ57μ). Η πρόσοψη του εφάπτεται για 21,90 μ με τον επαρχιακό δρόμο κερατέας - κακιάς θάλασσας. Δεν βρίσκεται σε οικιστική ςώνη.

Το αγροτεμάχιο αυτό γράφει το συμβόλαιο ανήκε στον παππού του παλαιού ιδιοκτήτη, δηλαδή πρίν από το 1950 αλλά συμβόλαιο ιδιοκτησίας έγινε μόλις το 1966.

Το αγόρασα πριν 20 χρόνια και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η ετοιμάςεται κάποιος νόμος η παράθυρο ώστε να είναι οικοδομίσημο;

 

Σας ευχαριστώ θερμά για την ανάγνωσή σας.

Link to comment
Share on other sites

Πιθανότατα είναι αρτιο,αν περιγράφεται αναλυτικά σε κάποιο τίτλο τουλάχιστον πριν το 1964.Βεβαιωση δήμου ή κοινότητας για το χαρακτηρισμό του δρόμου και την ύπαρξή του ή όχι πριν από το 1964.

Συμβουλέυεσαι μηχανικό να προχωρήσει στη βεβαίωση της οικοδομησιμότητας με τοπογραφικό.Του προσκομίζεις το συμβόλαιο.Τον πληρώνεις.ΖΟΕ,Δασαρχεία,Αρχαιολογίες κλπ είναι δική του δουλειά όσον αφορά οικοδομησιμότητα.

 

Αυτά

Link to comment
Share on other sites

Πολύ μου αρέσει η σειρά με την οποία εγραψες τις ενέργειες συνάδελφε zavi ;) ειδικά εκεί που λες για πληρωμή . Tο περνάς το μήνυμα!! :D

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.