Subzero100 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Σε λίγο θα μου φερουν ενα καινουριο θερμοστατη χωρου και θα ηθελα σας παρακαλέσω να με βοηθησετε να τον συνδεσω. Ο προηγουμενος ΙΜΙT ειχε συνδεση με τρια καλωδια: ενα καφε (φάση), ενα μπλε (μάλλον ουδέτερο) κι ενα κιτρινοπρασινο (που έχει τάση οταν ενεργοποιήται ο θερμοστάτης). Επισης εχει και μια γεφυρα. Ο καινουριος θα το δειτε στη φωτογραφια αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι πάει που. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 L καφε ,κιτρινοπρασινο στο L1 μπλε στο Ν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subzero100 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpanas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2021 Καλημέρα και καλές γιορτές. Ακριβώς ίδια περίπτωση και η δικιά μου όσον αφορά τον παλιό IMIT και σκέφτομαι να τον αντικαταστήσω με έναν SIEMENS RDH100. Όσον αφορά την συνδεσμολογία παρακαλώ θα ήθελα την βοήθειά σας . Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2021 LX συνδεσε τη φαση και L1 την επιστροφη προς τον καυστηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportbilly79 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2023 On 4/1/2017 at 8:16 ΜΜ, el greco said: L καφε ,κιτρινοπρασινο στο L1 μπλε στο Ν Σε αυτόν το θερμοστάτη το κίτρινο είναι η επιστροφη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα