Μετάβαση στο περιεχόμενο

Subzero100

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

274 profile views
  • Didonis

  1. 1) Το καλώδιο της γραμμής, του ΟΤΕ, που είναι? Από εκεί απλά συνδέεις το router σου. 2) Το να στείλεις γραμμή τηλεφωνική σε κάθε δωμάτιο θα χρειαστεί ένα splitter (https://www.amazon.ca/RocketBus-Splitter-Modular-Converter-Cordless/dp/B07CL2BW5T) να μοιράζεις την γραμμή του ΟΤΕ και στα δωμάτια. Εγώ προσωπικά δεν θα ασχολούμουν με αυτά. Ένα ασύρματο τηλέφωνο και τέλος. 3) Στα μαγαζιά με ηλεκτρολογικά υλικά υπάρχουν όλα τα εξαρτήματα, κλέμες, πρέσα ακροδεκτών, ακροδέκτες, τηλεφωνικές πρίζες κλπ. Δεν χρειάζεται να βάλεις κλέμα για τα τηλεφωνικά καλώδια. Απλά στρίψ’τα με το χέρι ή αν θες σούπερ ουαου αποτέλεσμα κόλλησέ τα με ένα κολλητήρι.
  2. Νομίζω ότι μπλέκεις με κυβ. ταχ. Θα πρέπει να κανείς έναν ελεγκτή για τις ταχύτητες κλπ. κλπ. Μάλλον αν ελέγχεις την ροή μέσο μιάς πχ σωλήνας θα είναι πιο εύκολο.
  3. Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Σε λίγο θα μου φερουν ενα καινουριο θερμοστατη χωρου και θα ηθελα σας παρακαλέσω να με βοηθησετε να τον συνδεσω. Ο προηγουμενος ΙΜΙT ειχε συνδεση με τρια καλωδια: ενα καφε (φάση), ενα μπλε (μάλλον ουδέτερο) κι ενα κιτρινοπρασινο (που έχει τάση οταν ενεργοποιήται ο θερμοστάτης). Επισης εχει και μια γεφυρα. Ο καινουριος θα το δειτε στη φωτογραφια αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι πάει που. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.