Manwlis Papadakis Δημοσιεύτηκε February 5, 2017 at 06:35 μμ Δημοσιεύτηκε February 5, 2017 at 06:35 μμ Καλησπέρα. Ειμαι φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Βρίσκομαι στο τελευταίο έτος της σχολής μου και ψάχνομαι για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό . Η διπλωματική μου έχει να κάνει με μηχανικές ιδιότητες εδαφών και γενικά με εδαφομηχανική. Θα ήθελα τις συμβουλές σας όσο αφορά τα μεταπτυχιακά πάνω στην γεωτεχνική και εδαφομηχανική (χώρες,πανεπιστήμια, προγράμματα) . Επίσης κάποιες πληροφορίες όσο αφορά τον βαθμό πτυχίου που χρειάζεται για μπεις στα πανεπιστήμια του εξωτερικού όταν πρόκειται για μηχανικούς. Ευχαριστώ
Earl Δημοσιεύτηκε February 6, 2017 at 05:26 μμ Δημοσιεύτηκε February 6, 2017 at 05:26 μμ Ξεκίνα από εδώ: www.findamasters.com uk - Έχει για διάφορες χώρες. Αφού ψάχνεσε λοιπόν, ψάξε! Μπες στα sites των πανεπιστημίων, διάβασε τι ζητούν και τι προσφέρουν, δίδακτρα, μαθήματα, πάρε τους ένα τηλέφωνο ή στείλε email στους καθηγητές ή στη γραμματεία... Αφού κάνεις την έρευνά σου, σε μερικές μέρες θα έχεις απαντήσει σε όλα αυτά που ρωτάς τώρα να μάθεις.. Έπειτα, επιστρέφεις με πολύ συγκεκριμένες απορίες.
PolyMix@nos Δημοσιεύτηκε February 7, 2017 at 09:16 μμ Δημοσιεύτηκε February 7, 2017 at 09:16 μμ http://www.mastersportal.eu/search/#q=lv-master,preparation|!dg-prebachelor&order=relevance
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα