Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δοκιμές αυτόνομων οχημάτων από τη Samsung στη Νότια Κορέα


Engineer

Recommended Posts

Όπως η Apple, φαίνεται ότι και η Samsung σχεδιάζει να επεκταθεί στον κλάδο των αυτόνομων οχημάτων. Αυτό δείχνει η έγκριση που έλαβε η εταιρεία από το κορεατικό Υπουργείο Συγκοινωνιών, σύμφωνα με τη The Korea Herald, για τη δοκιμή ενός οχήματος χωρίς οδηγό στο δημόσιο οδικό δίκτυο της χώρας.

 

Με βάση τις πληροφορίες, οι δοκιμές θα γίνουν με ένα εμπορικό μοντέλο της Hyundai, εξοπλισμένο με αισθητήρες και κάμερες. Το όχημα θα χρησιμοποιεί τεχνολογίες βαθιάς μάθησης (ενός κλάδου της τεχνητής νοημοσύνης), ώστε να έχει καλύτερες επιδόσεις στην πλοήγηση σε δύσκολες συνθήκες, όπως για παράδειγμα σε κακοκαιρία, χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση.

 

Η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που έχει πάρει το “πράσινο φως” στη Νότια Κορέα, για δοκιμή αυτόνομων οχημάτων. Περίπου 20 ακόμη επιχειρήσεις έχουν λάβει την έγκριση του αρμόδιου υπουργείου από τον Φεβρουάριο του 2016, όταν εξασφάλισε την πρώτη άδεια η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai.

 

Πηγή: http://www.insomnia....ng-στη-ν-r14002

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.