Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πίνακας 1 ΙΚΑ σε αυθαίρετο


Recommended Posts

Όταν το ΙΚΑ ζητάει τον πίνακα 1 για αυθαίρετο, τι κάνουμε, υπολογίζουμε με βάση τα τετραγωνικά και συμπληρώνουμε όλους τους πίνακες, σφραγίζουμε ?, ενέχει κανένα μελλόντικό ρίσκο ?

 

 

 

Παρατήρηση: Οι δημοσιεύσεις πρέπει να γίνονται στη σωστή κατηγορία.

Link to comment
Share on other sites

Κανένα ρίσκο. Υπολόγισέ τα σα να είναι καινούργια οικοδομή. Πρόσεξε μόνο τι θα δηλώσεις για χρόνο ανέγερσης. Έχει γίνει έκθεση αυθαιρέτου;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί με πήρε χτες το βράδυ πανικόβλητος ο ιδιοκτήτης. Από ότι μου είπε έγινε καταγγελία από την αστυνομία.

Για χρόνο ανέγερσης, υποθέτω ότι ενοείς πριν το 2004 που αλάξανε τα πρόστιμα, αλλά που φαίνετε αυτό στα έντυπα (1, 1α, 1β)

Link to comment
Share on other sites

Αν έχει μπλεχτεί η αστυνομία προσπάθησε να είσαι όσο πιο τυπικός (διάβαζε ειλικρινής) γίνεται. Έσυ κάνεις τους πίνακες κανονικότατα και ό πελάτης πάει και τους καταθέτει στο ικα. Αλλά και γενικώς, όπου χρειαστεί υπογραφή (πολεοδομία,ένσταση, σχοπ, συμβούλιο κρίσης ενστάσεων αυθαιρέτων κλπ) πρόσεξε μην υπογράψεις αντι του πελάτη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.