Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα από μη μηχανικό: πολύ μπερδεμενη υποθεση


Recommended Posts

Χωρις να είμαι απόλυτα σίγουρος παλιότερα οταν καποιος εκτιζε ακριβως στο οριο του τραβιοταν λίγο πιο μέσα λογω της "αστρεχας" (τα κεραμυδια που λες) γιατι τα νερα υποτιθεται οτι πρεπει να τρεχουν στο οικοπεδο σου, οχι στου γειτονα. Οποτε το οριο σου λογικα ειναι η αστρεχα και οχι το κτιριο. (ετσι τουλαχιστον εχω δείξει εγω το οριο σε μια αντίστοιχη περίπτωση).

Το προβλημα ξεκιναει οταν παρανομως(αν και τοτε δεν υπηρχαν νομοι) ανοιγεται παραθυρο στο κενο αναμεσα στην αστρεχα και το κτιριο. Παλιοτερα οντως υπηρχαν αυτες οι δουλειες που αναφερεις και θα τις επικαλεστεις αν χρειαστει και λογικα οφειλει ο αλλος να τις σεβαστει.

Οπως και να εχει ειναι μια παγιωμενη κατασταση που υπαρχει εδω και πολλα χρονια .

Οπως σου προειπαν και οι αλλοι συναδελφοι δικαστικα θα παει μαλλον το θεμα οποτε προσπαθησε μαζι με τον τοπογραφο σου να "περασετε" οτι το οριο σας ειναι η αστρεχα και για το παραθυρο μετα βλεπετε (δύσκολο να το κλεισεις πάντως).

καλη τυχη

"ΚΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ , ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ"

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.